Uimahalli

Keravan uimahallissa on 800 neliömetriä vesipinta-alaa ja kuusi allasta: Hieronta-altaan lämmin vesi rentouttaa, ja monitoimialtaan veden pintaa voidaan säädellä tarpeen mukaan. Opetusaltaassa on hyvä harjoitella uimista, siinä ja tenava-altaassa on myös vesiliukumäet. Kylmäaltaassa voi pulahtaa noin 8-asteiseen veteen.

Uimahallissa on myös viisi liikuntasalia, kuusi pukuhuonetta ja sekä tavalliset että höyrysaunat.

Uimahalli avoinna

ma klo 6.00–21.00
ti klo 11.00–21.00
ke–pe klo 6.00–21.00
la–su klo 9.00–20.00

Lipunmyynti suljetaan tuntia ja allasalue sekä liikuntatilat puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.


Ajankohtaista

Uintikurssit

Uintikursseja lapsille ja aikuisille järjestää Keravan uimarit ry.

Allasosasto

Allasosaston väliseinät ovat lasia, mikä tuo avaruuden tunnetta ja helpottaa näkemistä eri altaisiin. Tilan tuntua lisäävät myös 25 metrin allasta yhdeltä seinustalta reunustavat valtavat, maauimalalle päin avautuvat ikkunat. Ikkunat tuovat runsaasti valoa ja pihan mäntyjen ja viheralueen ansioista myös luonnon osaksi uutta allasmiljöötä. Lisäosaan rakennetussa uudessa 25 metrin altaassa on kauttaaltaan kaksi metriä vettä ja kuusi viralliset mitat täyttävää rataa.

Uusia allastiloja ovat hieronta-allas sekä monitoimiallas, joista hieronta-altaassa lämmin vesi hemmottelee asiakasta ja rentouttaa lihakset esimerkiksi kuntosaliharjoittelun jälkeen. Monitoimiallas on paljon toivottu uudistus, jossa pidetään esimerkiksi vesijumppia, sekä monitoimialtaan veden pintaa voidaan säädellä jumpparyhmien tarpeiden mukaan.

Opetusallas ja tenava-allas ovat suunnattu lapsiperheille ja etenkin opetusaltaassa on hyvä harjoitella uimista. Opetusaltaasta ja tenava-altaasta löydät myös paljon innostusta herättäneet vesiliukumäet, jotka luovat uimahalliin kylpylämäisyyttä.

Kylmäaltaassa voit vilkastuttaa verenkiertoasi pulahtamalla noin 8-asteiseen veteen.

Uusista uimahallitiloista tulee myös pääsy maauimalalle, minkä ansioista senkin lipunmyynti voidaan jatkossa hoitaa uimahallilta.

Pukuhuoneet

Pukuhuoneita on uimahallissa 6 kappaletta ja ne voi erottaa yleisten opasteiden lisäksi myös värein:

Miesten sekä naisten puolen sauna- ja suihkutiloista löytyy 1 sauna ja 1 höyrysauna. Ryhmäpukuhuone naiset ja miehet pitää sisällään omat saunat, joten ne ovat varattavissa myös ulkopuoliseen käyttöön ja ovat oivia ratkaisuja esimerkiksi syntymäpäiväporukalle tai erityisryhmille.

Liikuntatilat

Uimahalli on lähes tuhat kerrosneliömetriä suurempi kuin vanha, yli 3 000 kerrosneliömetriä, mikä on mahdollistanut niin uima-altaiden kuin kellarissa olevien liikuntatilojen määrän lisäämisen.

Liikuntasaleja oli ennen kolme, nyt niitä on viisi. Ne on nimetty keravalaisten olympiaurheilijoiden mukaan:

 

Tervetuloa nauttimaan rentoutumisen ja liikkumisen ilosta!


Päivitetty 27.02.2020 klo 10:48