Ajankohtaista liikunnassa

Naisten ja miesten uintivuorot

Uimahallissa järjestetään joulukuussa erilliset uintivuorot naisille ja miehille. Ainoastaan naisille avoin uintivuoro järjestetään maanantaina 18.12. kello 18-21 ja ainoastaan miehille avoin uintivuoro tiistaina 19.12. kello 18-21. Vuoroille pääsee normaalin uintimaksun hinnalla.

Uimahallin tarjouskampanja

Joulukuun ajan (1.12.-31.12.2023) uimahallin 50 kerran uinti + kuntosali -kortti on mahdollista ostaa alennettuun hintaan 220 euroa. Normaalisti kortti maksaa 240 euroa. Hinta koskee aikuisia, alennusryhmillä on oma normaali hintansa. Ranneke ostetaan tarvittaessa erikseen hintaan 7,50 euroa.

Liikuntapalvelujen ja Keravan Opiston kurssit

Kevään liikuntakursseihin ilmoittautuminen alkaa 14.12. klo 12.

Lisätietoa ilmoittautumisesta: Ilmoittautuminen kursseille

Liikuntatilojen hakeminen Timmi-järjestelmästä

Liikuntapaikkojen käyttövuoroja haetaan sähköisesti Timmi-järjestelmän kautta. Pääset Keravan Timmiin selaajana eli kirjautumatta tarkastelemaan tilojen varaustilannetta.

Keravan kaupungin ylläpitämät ulkoliikuntapaikat
Keravan kaupungin ylläpitämät sisäliikuntapaikat.

Liikunta-avustukset

Liikuntapalvelujen kohde- ja toiminta-avustuksilla tuetaan liikunnan kansalaistoimintaa. Avustusten tavoitteena on edistää keravalaisten mahdollisuuksia liikkua, harrastaa ja urheilla tavoitteellisesti.

Keravan kummiurheilijat

Keravan kaupungin kaikkien aikojen ensimmäiset kummiurheilijat ovat yleisurheilija Eveliina Määttänen ja painonnostaja Janette Ylisoini.

Liikuntasuunnitelma

Liikuntasuunnitelma luo raamit liikunnan edistämiselle Keravalla. Siinä käsitellään sekä liikkumaan aktivoimista että liikuntaolosuhteita. Liikkumaan aktivoinnin palveluita ovat muun muassa liikunnan ohjauspalvelut ja liikkumisen kehittämishankkeet. Liikuntaolosuhteita ovat sisä- ja ulkoliikuntapaikat sekä erilaiset liikkumaan innostavat olosuhteet, kuten kevyen liikenteen väylät, puistot ja metsät.

Ota yhteyttä