Ajankohtaista liikunnassa

Liikuntapalvelujen ja Keravan Opiston kurssit

Syksyn liikuntakursseihin ilmoittautuminen alkaa 9.8. klo 12. Huomioitahan, että osaan kursseista voit ilmoittautua halutessasi myös kevätkaudelle.

Lisätietoa ilmoittautumisesta: Ilmoittautuminen kursseille

Liikuntatilojen hakeminen Timmi-järjestelmästä

Liikuntapaikkojen käyttövuoroja haetaan sähköisesti Timmi-järjestelmän kautta. Pääset Keravan Timmiin selaajana eli kirjautumatta tarkastelemaan tilojen varaustilannetta.

Keravan kaupungin ylläpitämät ulkoliikuntapaikat
Keravan kaupungin ylläpitämät sisäliikuntapaikat.

Kalevan tekonurmen talvivuorojen haku

Kalevan tekonurmen talvivuorot 30.10.2023–14.4.2024 (viikot 44–15) ovat haettavissa 11.9.2023 mennessä.

Lisätietoja tilavarauksista: tilavaraukset@kerava.fi.

Liikunta-avustukset

Liikuntapalvelujen kohde- ja toiminta-avustuksilla tuetaan liikunnan kansalaistoimintaa. Avustusten tavoitteena on edistää keravalaisten mahdollisuuksia liikkua, harrastaa ja urheilla tavoitteellisesti.

Keravan kummiurheilijat

Keravan kaupungin kaikkien aikojen ensimmäiset kummiurheilijat ovat yleisurheilija Eveliina Määttänen ja painonnostaja Janette Ylisoini.

Liikuntasuunnitelma

Liikuntasuunnitelma luo raamit liikunnan edistämiselle Keravalla. Siinä käsitellään sekä liikkumaan aktivoimista että liikuntaolosuhteita. Liikkumaan aktivoinnin palveluita ovat muun muassa liikunnan ohjauspalvelut ja liikkumisen kehittämishankkeet. Liikuntaolosuhteita ovat sisä- ja ulkoliikuntapaikat sekä erilaiset liikkumaan innostavat olosuhteet, kuten kevyen liikenteen väylät, puistot ja metsät.

Ota yhteyttä