Asukas – auta edistämään vantaalaisten ja keravalaisten hyvinvointia!

​Asukkailla on nyt mahdollisuus vaikuttaa hyvinvointia ja terveyttä edistävien palvelujen kehittämiseen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. Asukkaiden näkemyksiä ja kokemuksia kerätään verkkokyselyn ja työpajojen kautta. Tervetuloa mukaan!

Tiesitkö, että ihminen voi edistää hyvinvointiaan terveellisten ruokailutottumusten ja liikunnan lisäksi esimerkiksi harrastamalla itselle mieluisia asioita, viettämällä aikaa muiden ihmisten kanssa ja vaikkapa nauttimalla luonnosta tai kulttuurista?

Haluamme, että vantaalaiset ja keravalaiset voivat hyvin. Siksi kehitämme Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle uusia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä toimintamalleja sekä palvelualustaa, joiden avulla hyvinvointia ja terveyttä edistävät palvelut on entistä helpompi löytää. Koska palveluja tehdään asukkaille, haluamme kuulla tulevan hyvinvointialueen asukkaita toiminnan kehittämisessä. Asukkaiden osallistumista toivotaan verkkokyselyn ja työpajojen muodossa. 

Osallistu verkkokyselyyn

Löydätkö helposti vapaa-ajan tekemistä Vantaalla ja Keravalla? Tunnetko sinulle sopivia kulttuuri-, luonto- ja liikuntapalveluja?

Kyselyn avulla kartoitetaan asukkaiden kokemuksia ja näkemyksiä kulttuuri-, liikunta- ja luontopalvelujen sekä järjestötoiminnan pariin löytämisestä. Vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia ja vastata voi suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Vastaa kyselyyn Osallistuva Vantaa -palvelussa 30.11.2022 mennessä. Siirry Osallistuva Vantaa -palveluun

Tervetuloa työpajoihin luomaan hyvinvointia yhdessä!

Kiinnostaako hyvinvointia ja terveyttä edistävien palveluiden kehittäminen?

Tule mukaan asukastyöpajoihin kertomaan omia ajatuksiasi siitä, kuinka Vantaan ja Keravan asukkaat löytäisivät helposti hyvinvointia ja terveyttä edistävien palvelujen pariin, kuten kulttuuri-, luonto- ja liikuntapalveluihin sekä järjestöjen toimintaan. Työpajat järjestetään yhdessä kokemusasiantuntijoiden kanssa. Työpajoissa kohtaat muita ihmisiä ja pääset vaikuttamaan alueen palvelujen kehittämiseen. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa. Tilaisuus on rento ja keskusteleva. We also speak english!

Toivomme ilmoittautumista etukäteen kahvitarjoilua varten sekä mahdollisten muutosten varalta.

Työpajojen ajankohdat:

 • Avoin asukastyöpaja yli 65-vuotiaille
  14.11.2022 Klo 13.00-15.00
  Korson korttelikerho, Korson kirkon seurakuntasali, Merikotkantie 4, Vantaa
 • Avoin asukastyöpaja alle 30-vuotiaille
  22.11.2022 klo 16.00-18.00
  Keravan Ohjaamo, Kauppakaari 11, Kerava (katutaso)
 • Avoin asukastyöpaja kaikille asukkaille
  23.11.2022 klo 13.00-15.00
  Tikkurilan asukastila, Lummetie 2a (4. kerros), Vantaa

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Reetta Kyyrö
Projektikonsultti
VaKeHyva – Hyvät palvelut -hanke
reetta.kyyro2@vantaa.fi
p. 040 665 8266

Kehittämistyö on osa Vantaan ja Keravan yhteistä VaKeHyva – hyvät palvelut -hanketta. Lue lisää hankkeesta Vantaan kaupungin verkkosivuilla: VaKeHyva – Hyvät palvelut -hanke