Influenssarokotukset Keravalla 2022

​Keravan kaupunki suosittelee, että syksyn koronarokotteen tehosteannos otetaan marras-joulukuussa yhtä aikaa influenssarokotteen kanssa. Influenssarokotus on mahdollista ottaa samalla käynnillä koronarokotuksen kanssa ainoastaan ajanvarauksella Anttilan rokotuspisteeltä (Kauppakaari 1). Voit myös varata ajan pelkkään influenssarokotukseen Anttilan rokotuspisteelle.

Kaikki alle 7-vuotiaat lapset ja raskaana olevat voivat hakea influenssarokotteen myös Keravan neuvolasta (Sampolan palvelukeskus, 2krs, Kultasepänkatu 7). Neuvolaikäisten riskiryhmien ja raskaana olevien lähipiiriin kuuluvat henkilöt voivat myös saada rokotteen neuvolasta samalla ajalla lapsen tai raskaana olevan kanssa.

Keravan neuvolan rokotusajat

  • to 3.11 klo 13–16 (ilman ajanvarausta)
  • to 10.11 klo 8–11 ja 13–18 (ajanvarauksella, Maisa ajanvaraus aukeaa myöhemmin)
  • to 24.11 klo 13–16 (ajanvarauksella, Maisa ajanvaraus aukeaa myöhemmin)
  • to 8.12 klo 13–16 (ajanvarauksella, Maisa ajanvaraus aukeaa myöhemmin)

Ajanvaraus


Varaa rokotusaika joko koronan tehosterokotuksen yhteyteen tai pelkkään influenssarokotukseen.

  • Ajanvaraus influenssarokotukseen samaan aikaan koronan tehosterokotuksen kanssa: Varaa aika joko  koronarokotusaika.fi-sivustolta tai puhelimitse numerosta 040 318 3113 (ma-pe klo 9–15, käytössä on takaisinsoittopalvelu). koronarokotusaika.fi
  • Ajanvaraus pelkkään influenssarokotukseen joko Anttilan rokotuspisteelle tai Keravan neuvolaan: Varaa aika verkossa Maisa-palvelussa. Ajanvaraus aukeaa lokakuun 2022 aikana. Voit myös soittaa numeroon 040 318 3113 (ma-pe klo 9–15, käytössä on takaisinsoittopalvelu). Siirry Maisaan

Voit myös soittaa numeroon 040 318 3113 (ma-pe klo 9–15, käytössä on takaisinsoittopalvelu).

Influenssarokotus maksutta tietyille ryhmille

Influenssarokotteen saavat kansallisessa ohjelmassa maksutta ne, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joiden terveydelle rokotuksesta on merkittävää hyötyä. Maksuttomaan influenssarokotukseen ovat oikeutettuja


Maksuttomaan rokotukseen on oikeus myös henkilöillä, jotka asuvat tai oleskelevat pitkäaikaisesti laitosmaisissa olosuhteissa kuten vankeinhoitolaitoksissa ja vastaanottokeskuksissa.
    
Influenssarokotuksen saavat maksutta lisäksi

Vakavalle influenssalle erityisen alttiiden henkilöiden lähipiiri on myös oikeutettu koronan tehosteannokseen, jonka voi saada samaan aikaan influenssarokotteen kanssa.  

Influenssarokotus reseptillä

Jos et ole oikeutettu maksuttomaan influenssarokotukseen, voit saada rokotteen halutessasi reseptillä. Pyydä resepti Keravan terveyskeskuksesta sähköisesti Klinik-palvelun kautta. Kun olet saanut reseptin, varaa aika rokotukseen joko Maisan kautta tai jättämällä takaisinsoittopyyntö numeroon 040 318 3113. Ota rokote mukaan tullessasi varatulle ajalle. 

Siirry Klinik-palveluun