Jouluvalot loistavat Heikkilän kotiseutumuseon pihalla.

Keravan joulu -tapahtuman myyntipaikat haettavissa 28.10. asti

Keravan joulu -tapahtuma järjestetään Heikkilän kotiseutumuseon alueella 17.-18.12.2022. Joulutorin markkinapaikat ovat haussa 28.10. asti.

Keravan joulu -tapahtuma järjestetään Heikkilän kotiseutumuseon alueella (Museopolku 1) 17.-18.12.2022. Lue lisää Heikkilän kotiseutumuseosta Taide- ja museokeskus Sinkan verkkosivustolta.

Heikkilän pihapiiri hohti kauniina vuonna 2021, kun siellä vietettiin ensimmäistä kertaa Keravan joulua. Tapahtuma sai paljon kiittävää palautetta, ja osallistujia kävi mukavasti kahden päivän aikana. Keravan joulu tarjoilee tänäkin vuonna rauhallista loppuvuoden tunnelmaa ja yhdessäoloa lauantaina 17.12. klo 10–18 ja sunnuntaina 18.12. klo 10–16.

Museoalueen joulutorille haetaan nyt joulun tunnelmaan sopivia myyjiä ja ruokatoimijoita. Hakuaika on 28.10. asti. Myyntipaikat ovat pääasiassa telttapaikkoja, jonne toimija tuo oman myyntitelttansa, mutta myös muutama pöydällinen paikka ja myyntiautoille tarkoitettu paikka alueelta löytyy.

Joulutorille toivotaan erityisesti joulun sesonkiin sopivia tuotteita: lahjaksi sopivia tuotteita, kuten käsitöitä tai muita laadukkaita tavaroita, aineettomia lahjoja sekä joulupöytään sopivia herkkuja. Tapahtumaan otetaan myös muutama tapahtumakävijöitä ruokkiva ruokatoimija.

Lisätietoja, paikkavuokrat ja hakulomakkeen löydät Keravan joulun verkkosivulta.