Keravan kaupungin itsenäisyyspäivän juhlaa vietetään Kerava-salissa

Keravan kaupungin kaikille avoin itsenäisyyspäivän juhla järjestetään Kerava-salissa 6.12. klo 13.00. Juhlan ohjelma sisältää musiikkiesityksiä, puheita ja palkintojen jakoa.

Keravan kaupunki juhlii itsenäisyyspäivää järjestämällä kaikille avoimen itsenäisyyspäivän juhlan Kerava-salissa tiistaina 6.12. klo 13.00. Juhlassa kuullaan musiikkiesityksiä ja puheita sekä nähdään tanssia. Kaupunki jakaa juhlassa myös erilaisia palkintoja.

Tilaisuuden ohjelma

Itsenäisyyspäivän juhlan aloittaa Keravan musiikkiopiston Kerava Guitar Heroes, joka esittää sävelmän Ankkuri. Kokoonpanossa on viisi kitaransoiton edennyttä opiskelijaa sekä heidän opettajansa Ilkka Asikainen. Tanssijat Natasha Lommi ja Elina Häyrynen esittävät juhlassa itse koreografioimansa tanssin TARGET Helsinki. Tanssiesitys on tehty Josu Mämmin ja Aino Juutilaisen musiikkiin.

Luvassa on myös palkintojen jakoa. Kaupunki jakaa juhlassa Keravan kaupungin ansiomerkit, kulttuuri-, liikunta- ja ympäristöpalkinnot sekä vuoden vapaaehtoistoimijan palkinnon.

Juhlan aikana kuullaan tuttuja suomalaisia sävelmiä Sompion koulun 7.luokan kuoro esittämänä. Kalliolle kukkulalle, Maailma on kaunis ja Timanttinen satumaa -kappaleita johtaa kuoronjohtaja Ullamaija Kaippio.

Kaupunginjohtaja Kirsi Rontu lausuu juhlan tervehdyssanat. Juhlapuheen pitää Keravan seurakunnan kirkkoherra ja Tuusulan rovastikunnan lääninrovasti Markus Tirranen. Juhlan juontajana toimii Marko Kokko.

Juhla päättyy yhteiseen Maamme-lauluun.

Seuraa juhlaa kotisohvalta!

Keravan kaupungin itsenäisyyspäivän juhla striimataan suorana myös kotiyleisölle. Juhlaa pääsee seuraamaan Keravan kaupungin Youtube-kanavalta: Keravan kaupungin itsenäisyyspäiväjuhla 2022. Striimi on nähtävissä kaksi viikkoa juhlan jälkeen.

Keravan kaupungin itsenäisyyspäivän juhla järjestetään Kerava-salissa (Keuda-talo, Keskikatu 3a) tiistaina 6.12. klo 13.00. Juhlaan on vapaa pääsy.