Pohjois-Kytömaan länsiosan omakoti- ja rivitalotontit haussa tammikuussa!

Luonnonläheinen Pohjois-Kytömaan pientaloalue sijaitsee Keravan pohjoisrajalla, vajaan neljän kilometrin päässä Keravan asemalta. Kauppa, päiväkoti ja koulu ovat kahden kilometrin säteellä alueesta.

Alueen länsiosan 18 omakotitonttia ja 6 rivitalotonttia tulevat hakuun tammikuussa. Hakuaika on 10.–31.1.2023. Tonteille pääsee rakentamaan kesäkuussa 2023.

Omakotitontit ovat kooltaan 689–820 m2 ja niillä on rakennusoikeutta 200 tai 250 kem2. Kolmelle tontille on mahdollista rakentaa myös paritalo. Tontin voi joko ostaa tai vuokrata. Voit hakea tonttia, jos et ole ostanut tai vuokrannut tonttia Keravan kaupungilta vuoden 2018 jälkeen.

Hakija voi saada vain yhden tontin. Mikäli tonttiin on useampia hakijoita, ratkaistaan tontinsaaja arpomalla. Kaupunki perii tontista 2000 euron suuruisen varausmaksun, joka on osa tontin kauppahintaa tai ensimmäisen vuoden vuokraa. Varausmaksua ei palauteta, mikäli tontinsaaja luopuu tontista.

Huomioithan, että Pohjois-Kytömaan alue on tällä hetkellä työmaa-aluetta, jonne on pääsy kielletty. Kaupunki järjestää tutustumiskäynnin alueelle tammikuussa. Tutustumiskäynnin ajankohdasta tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla.

Lisätietoa tonteista: Luovutettavat tontit.