Henkilökuvassa Keravan kaupungin elinkeinojohtaja Ippa Hertzberg.

Ippa Hertzberg Keravan elinkeinojohtajaksi

Keravan kaupungin elinkeinojohtajan vakituisessa tehtävässä on 1.8.2023 aloittanut KTM Ippa Hertzberg.

Järvenpäässä asuvan Hertzbergin monipuoliseen työkokemukseen sisältyy ylimmän johdon tehtäviä eri alojen yrityksissä teollisuudesta liikkeenjohdon konsultointiin, markkinoinnin ja myynnin johtamista, yritystoiminnan kansainvälistämistä sekä talouden kehittämistä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Viimeisimpänä Hertzberg on toiminut liikkeenjohdon konsultointiyritys BBI Groupin toimitusjohtajana, ja sitä ennen Tuusulan kunnassa elinvoima-asioiden kehittämistehtävissä.

”Keravan kaupunkistrategisena tavoitteena on olla Uudenmaan yrittäjäystävällisin kunta, ja olenkin innoissani päästessäni nyt elinkeinojohtajan tehtävässä hyödyntämään kaikkea kokemustani ja verkostojani keravalaisen elinkeinoelämän hyväksi”, Hertzberg sanoo.

Elinkeinojohtajana Hertzberg vastaa muun muassa kaupungin elinkeinopalvelujen johtamisesta sekä yritysyhteistyöstä.

”Elinkeinopalveluissa tehtävämme on luoda yritystoiminnalle Keravalla monipuoliset toimintaedellytykset ja kilpailukykyinen toimintaympäristö sekä tukea yritysten kilpailukykyä ja kasvua. Toteutamme myös erilaisia kehittämishankkeita ja tapahtumia yritystoiminnan hyväksi”, Hertzberg kertoo.

”Tahtotilamme on, että Keravalla on parasta yrittää nyt ja tulevaisuudessa!”

Lisätiedot:
Elinkeinojohtaja Ippa Hertzberg, puh. 040 318 2300, ippa.hertzberg@kerava.fi