Kasvatuksen nykyinen tai tuleva ammattilainen – tiistai 17. tammikuuta voi olla sinulle muutoksen päivä

Keravan kaupunki järjestää rekrytointitapahtuman, jossa kasvatuksen ammattilainen tai sellaiseksi haluava voi tulla matalan kynnyksen rekrytointitapahtumaan Keravalle 17. tammikuuta.

Rekrytointitapahtumassa on mahdollisuus tutustua Keravan kaupungin avoinna oleviin kasvatuksen ja opetuksen työpaikkoihin, kysyä työnantajasta ja avoinna olevista työtehtävistä suoraan toimialan esihenkilöiltä.

Voisiko kasvatus tai opetus olla tuleva urapolkusi?

Jos et ole vielä kasvatuksen ja opetuksen ammattilainen, niin HR-rekry-tilaisuudessa saat tietoa mahdollisuuksista kouluttautua oppisopimuksella alalle – esimerkiksi lastenhoitajan ammattiin. Tarjolla on myös pätkätöitä opiskelun oheen.

Keravan kaupungin järjestämä kasvatuksen ja opetuksen rekrytointitilaisuus pidetään tiistaina 17.1. kello 13–15 Työllisyyden kulmassa Kauppakaari 11, Kerava.

Tilaisuuteen on helppo tulla. Työllisyyden kulma sijaitsee Keravan keskustassa kaupungintalon katutasossa. Keravan juna-asemalta on Työllisyyden kulmaan alle kymmenen minuutin kävelymatka. Autolla tulijoille on parkkihalli vastapäisessä kauppakeskuksessa.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Mukaan kannattaa ottaa CV tai ansioluettelo, jos sellainen on olemassa. Haastattelut tehdään saapumisjärjestyksessä.

Keravalla työttömyyteen haetaan ratkaisuja ennakkoluulottomasti

Keravalla on lähdetty ennakkoluulottomasti parantamaan työttömien työnhakijoiden työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista. HR-rekryt eivät ole Keravan luomassa toimintamallissa työttömiä velvoittavia. Tilaisuuteen ei ole pakko tulla, mutta osallistuminen on mahdollisuus.

Vantaan ja Keravan työllisyyden kuntakokeilun järjestämät rekrytointitilaisuudet ovat avoimia kaikille työpaikkaa etsiville. Työnhakija voi siis olla kuntakokeilun asiakas, TE-toimiston asiakas tai henkilö, joka on palaamassa työelämään tai haluaa vaihtaa työpaikkaa tai alaa. Työtä hakeva voi olla myös alan ammattilainen tai sellaiseksi haluava, joka etsii mahdollisuutta kouluttautua lisää.