Keravalaiset uratarinat kertovat kaupungin ammattitaitoisesta henkilöstöstä

Tutustu monipuolisiin osaajiimme ja heidän työhönsä! Kaupunki julkaisee henkilöstönsä uratarinoita verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Kaupungin laadukkaat palvelut ja keravalaisten sujuvan arjen mahdollistaa innostunut ja ammattitaitoinen henkilöstömme. Meillä Keravalla on kannustava työyhteisö, joka rohkaisee jokaista kehittymään ja kasvamaan omassa työssään.

Keravan kaupungilla työskentelee noin 1400 ammattilaista neljällä eri toimialalla. Osaavan henkilöstön joukossa on muassa varhaiskasvattajia, opettajia, kaavasuunnittelijoita, kokkeja, puutarhureita, nuoriso-ohjaajia, tapahtumatuottajia, hallinnon asiantuntijoita ja lukuisia muita ammattilaisia.

Keravalaiset uratarinat kertovat muun muassa varhaiskasvattaja Elina Pyökkilehdosta.

Kaikilla on mielenkiintoinen uratarina kerrottavanaan. Osa on juuri liittynyt osaksi kannustavaa työyhteisöä, osa on ollut kaupungilla töissä jo useamman vuosikymmenen ajan. Moni on myös kartuttanut ammattitaitoaan työskentelemällä kaupungilla eri tehtävissä ja toimialoilla. Jokainen rikastuttaa työyhteisöä omalla koulutus- ja työtaustallaan.

Lue tarinoita osaajistamme ja tutustu samalla Keravan kaupunkiin työnantajana! Kaupunki julkaisee keravalaisia uratarinoita säännöllisesti kaupungin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa tunnisteella #meilläkeravalla.