Hyvän elämän kaupunki etsii kaupunginjohtajaa

Keravan kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 27.3.2023 julistaa kaupunginjohtajan virka haettavaksi 14.4.2023 klo 12.00 mennessä. Virka täytetään seitsemän vuoden määräajaksi. Keravan kaupunginjohtajan Kirsi Rontun määräaikainen virkasuhde päättyy 31.8.2023.

Kerava hakee ihmisläheistä johtamisen ammattilaista, joka on yhteistyökykyinen ja tulevaisuuteen suuntautuva verkostoituja sekä aktiivinen kaupunkimme kehittäjä. Kaupunginjohtaja johtaa ja kehittää kaupungin toimintaa sekä kaupunginjohtajan esikunnan toimialaa kaupunginhallituksen alaisuudessa. Elinkeino- ja suhdetoiminta sekä yhteistyö muiden kuntien, hyvinvointialueen ja valtion organisaatioiden kanssa ovat merkittävä osa kaupunginjohtajan työtä.

Tuleva kaupunginjohtajamme on aidosti kiinnostunut niin kuntakentän muutoksesta, kaupunkipolitiikasta kuin kaupunkisuunnittelustakin. Henkilöllä tulee olla näyttöä toiminnan, palveluiden ja muutoksen johtamisesta. Odotamme, että henkilöllä on kokemusta päättävien toimielinten ja päättäjien kanssa työskentelystä. Olet vahva viestijä ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi yliopistotasoinen korkeakoulututkinto, johtamiskokemus sekä kunnallishallinnon tuntemus. Edellytämme lisäksi vahvaa aiempaa kokemusta strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä sekä talous- ja henkilöstöjohtamisesta. Etsimällämme henkilöllä on hyvä elinkeinoelämän tuntemus sekä tehtävää tukevat valtakunnalliset verkostot.

Virka täytetään 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät johtajasopimuksen ja KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta.

Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakuprosessissa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia.

Lisätiedot

Markku Pyykkölä
kaupunginhallituksen puheenjohtaja
puh. 0500 442 761
Soittoaika: to 6.4. klo 12-15.

Anne Karjalainen
kaupunginvaltuuston puheenjohtaja
puh. 050 539 0744
Soittoajat 31.3. klo 9-11 ja ke 5.4. klo 14-16