Pitkähiuksinen tyttö niityllä istumassa. Aurinko paistaa kohden metsän siimeksestä.

Keravan kaupunki tarjoaa nuorille kesätöitä

Keravan kaupunki tarjoaa nuorille mahdollisuuden päästä kesätöihin myös tulevana kesänä.

Keravan kaupunki tarjoaa nuorille mahdollisuuden päästä kesätöihin myös tulevana kesänä.

Keravan kaupunki tarjoaa tulevana kesänä noin 100 kesätyöpaikkaa 16–17-vuotiaille nuorille. Työ kestää neljä viikkoa kesä-elokuun välisenä aikana ja työstä maksetaan 800 euron palkka.
Kesätyö kutsuu -ohjelmassa töitä on tarjolla monipuolisesti kaupungin eri toimialoilla. Työtehtävät ovat avustavia tehtäviä. Työpäivät ovat maanantaista perjantaihin ja työaika on 6 tuntia päivässä. Nuoret ovat päässeet töihin esimerkiksi kirjastoon, vihertöihin, päiväkoteihin, toimistotöihin, puhtauspalveluihin sekä maauimalaan.

Työpaikkaa voi hakea vuonna 2006 tai 2007 syntynyt nuori, joka ei ole aikaisemmin saanut kesätöitä Kesätyö kutsuu -ohjelman kautta. Kaikista hakijoista arvotaan 150 nuorta, jotka kutsutaan työhaastatteluun ja heistä noin 100 saa töitä. Kesätöiden hakuaika on 1.2.–28.2.2023. Haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluina maalis-huhtikuussa ja valituille nuorille ilmoitetaan paikan saamisesta huhtikuussa. Paikkoja haetaan kuntarekry.fi -järjestelmässä. Haku aukeaa 1.2.

Olemme Vastuullinen työpaikka ja noudatamme Vastuullisen kesäduunin periaatteita.

Hae kesätyöpaikkaa Kuntarekry.fi-järjestelmässä.

Lisätietoja saat:
Asiakkuuspäällikkö Tua Heimonen, puh. 040 318 2214, tua.heimonen@kerava.fi

Keravan kaupungin kesätöistä on tietoa Keravan kaupungin verkkosivuilla.

(Uutisen sisältöä muutettu 10.2.2023. Päivitetty lisätietojen antajan yhteystiedot.)

”Ole rohkea, oma-aloitteinen ja oma itsesi. Sillä pääsee pitkälle.” ”Työtehtävät olivat monipuolisia ja mieluisia.” ”Tykkäsin kyllä kovasti tehdä töitä ja siitä, että sain itse ansaita rahaa. Muistakaa seuraavat työntekijät ottaa hyvät jalkineet ja paljon hyvää mieltä mukaan töihin.” ”Oli todella hauskaa, vaikka välillä jouduimmekin työskentelemään epämiellyttävässä säässä. Ryhmänohjaaja oli meidän mielestämme paras mahdollinen.”

Vuoden 2022 kesätyöntekijöiden kommentteja