Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 24 tulosta

Keravan Kivisillan alueen taiderastit on julkaistu

Kivisillan uuden asuinalueen vehreässä ympäristössä voi kokea julkista taidetta. Keravan kartanon ja Kivisillan ympäristöön on sijoitettu kymmenen Taide- ja museokeskus Sinkan kokoelmiin kuuluvaa veistosta.

Terveisiä Keravalta – heinäkuun uutiskirje julkaistu

Keravan kaupunki toivottaa kaikki sydämellisesti tervetulleiksi Kerava 100 -juhlavuoden päätapahtumaan Uuden ajan rakentamisen festivaalille, jonka avajaisia vietetään 26.7.2024.

Uuden ajan rakentamisen festivaali avaa porttinsa 26.7.2024 – Tutustu päiväkohtaisiin teemoihin

Keravan Kivisillassa 26.7.–7.8. vietettävä Uuden ajan rakentamisen festivaali tarjoaa yhdentoista aukiolopäivänsä aikana yli 100 ilmaista ohjelmanumeroa. Lämpimästi tervetuloa mukaan Kerava 100 -juhlavuoden päätapahtumaan!

Uuden ajan rakentamisen festivaalin, URFin toteuttama neulegraffiti-projekti huipentuu kiinnitystalkoisiin

Kahdeksanmetrinen Heimo-teos nousi Keravan Kivisillan asuinalueelle

Keravan kaupunki ja Kivisillan uusi asuinalue saivat tällä viikolla merkittävän julkisen taideteoksen, kun kuvataiteilija Vesa-Pekka Rannikon Heimo-teos asennettiin Kivisillassa sijaitsevaan Pilskeen hulevesialtaaseen.

Uuden ajan rakentamisen festivaali nostaa kestävän elämäntavan esille Keravalla

Suomen ensimmäinen kestävään rakentamiseen ja elämäntapaan keskittyvä festivaali kannustaa kävijää kestävämpään elämään siirtymisessä ja asettaa riman korkealle festivaalien kestävyyden kehittämisessä.

Uuden ajan rakentamisen festivaalilla vastuullinen lähiruokatarjonta

Keravan Kivisillassa 26.7.–7.8.2024 järjestettävä Uuden ajan rakentamisen festivaali on Keravan 100-vuotisjuhlavuoden ilmainen kaupunkifestivaali koko perheelle. Kestävän elämän teema näkyy myös festivaalin ravintolatoimijoiden tarjonnassa.

Kerava 100 -juhlavuoden päätapahtuma URFin ohjelma on julkaistu

Laurean opiskelijat innovoivat teemareittejä Keravan kaupungin järjestämälle Uuden ajan rakentamisen festivaalille

Keravan kaupungin ja Laurean avainkumppanuus näkyy Uuden ajan rakentamisen festivaalilla. URF oli toimeksiantajana Laurean opiskelijoiden Service Design -opintojaksolla.

Kerava ja Valkeakoski kutsuvat kesällä asumisen ja rakentamisen tapahtumiin

Rakentamisesta ja asumisesta kiinnostuneet matkaavat tänä kesänä asuntotapahtumiin Keravan Kivisiltaan ja Valkeakosken Juusonniittyyn. Tapahtumien ajankohtaiset teemat puhuttelevat rakentamisen vaikeassa suhdanteessa.

Houkutteleva ilmaiskonserttien sarja täydentää Uuden ajan rakentamisen festivaalin ohjelmaa

Keravan Kivisillassa ensi kesänä järjestettävä Uuden ajan rakentamisen festivaali, URF2024 julkaisee sarjan upeita ilmaiskonsertteja, jotka sijoittuvat arki- ja sunnuntai-iltapäiviin.

Uuden ajan rakentamisen festivaali kutsuu keravalaiset neulegraffititalkoisiin

Kutsumme kaikki keravalaiset virkkaamisesta ja neulomisesta innostuneet yksityishenkilöt ja yhteisöt tekemään neulegraffiteja eli julkiselle paikalle kiinnitettäviä neuleita.