Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 21 tulosta

Vapaa-ajan palveluiden kesäaukioloajat Keravalla

Kurssi-ilmoittautumiset alkavat syksyllä 9.8. ja 10.8.

Ilmoittautuminen syksyn 2023 kursseille ja osalle kevään 2024 kursseista alkaa elokuussa 9.-10.8.2023.

Tutustu Opiston ja Liikuntapalveluiden uuteen ilmoittautumisnäkymään

Keravan Opiston ja Liikuntapalveluiden ilmoittautumisjärjestelmän ulkoasu on uudistunut ja siihen on tullut samalla lisää hyviä hakuominaisuuksia. Kyseessä on sama järjestelmä mutta paremmilla ominaisuuksilla ja uudella ulkonäöllä.

Keravan Opiston kevät huipentuu kevätnäyttelyihin

Opiston kevät huipentuu kevätnäyttelyihin! Nyt niitä on tarjolla kaksin verroin. Sekä kädentaitojen että aikuisten taiteen perusopetuksen päättötyönäyttelyt. Tervetuloa!

Opiston toimisto muuttaa Keravan asiointipisteeseen

Keravan Opisto toimisto palvelee asiakkaita maanantaista 27.3.2023 alkaen Keravan asiointipisteessä. Palveluajat ovat maanantaista torstaihin kello 12-15.

Keravan kaupunki osallistuu Rasismin vastaiseen viikkoon teemalla Kaikkien Kerava

Kerava on kaikkien! Kansalaisuuden, ihonvärin, etnisen taustan, uskonnon tai muiden tekijöiden ei tulisi koskaan vaikuttaa siihen, miten ihminen kohdataan ja millaisia mahdollisuuksia hän saa yhteiskunnassa.

Anna palautetta Keravan Opiston toiminnasta - voit voittaa lahjakortin

Haluamme Keravan Opistossa tietää mitä mieltä sinä olet ollut toiminnastamme. Jos olet osallistunut Opiston kursseille vuonna 2022 ja 2023, niin otamme mielellämme vastaan sinulta palautetta.

Keravan Opisto talvilomalla 20.2.–26.2.

Keravan Opiston toimisto on kiinni talvilomaviikolla 20.2.–26.2. (viikko 8). Myös kurssit ovat pääosin talvilomatauolla.

Helmikuun kuukausikirje julkaistu

Opisto tekee kuukausittain koonnin kurssi- ja luentotarjonnasta. Ideana on, että pääset helposti yhdellä silmäyksellä tutustumaan ajankohtaisiin tapahtumiin. Sähköpostitse lähetettävä kuukausikirje ilmestyy aina kuun alussa ja noin 8–10 kertaa vuodessa.

Kerava tarjoaa talvilomalla lapsille ja nuorille tapahtumia ja tekemistä 

Talvilomaviikolla 20.-26.2.2023 Keravalla järjestetään monia lapsiperheille suunnattuja tapahtumia. Osa ohjelmasta on maksutonta ja maksullisetkin elämykset ovat edullisia. Osaan ohjelmasta ilmoittaudutaan ennakkoon.

5 hyvää syytä opiskella kieliä

Lue Opiston suunnittelijaopettaja Katja Asikaisen vinkit miksi kielten opiskelu kannattaa.

Kevään maksuttomat verkkoluennot alkavat ke 1.2.

Keravan Opisto on järjestänyt Jyväskylän ikääntyvien yliopiston kanssa verkkoluentoja jo vuosia. Nyt niihin on mahdollisuus osallistua verkon lisäksi myös verkkoluentokatsomossa Keravan kirjastossa.