Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 37 tulosta

Keravan Opiston toimiston kesäaukioloajat

Keravan Opiston opintotoimisto on suljettuna 22.6.-31.7.2023. Muutoin toimisto on avoinna normaalisti maanantaista torstaihin klo 12–15.

Syksyn kurssit ja opinto-opas selattavissa

Olemme saaneet syksyn ja osan keväänkin kursseista suunniteltua ja nyt on aika antaa ne teidän selattavaksenne. Ilmoittautumiset alkavat vasta elokuussa, joten kesällä on hyvin aikaa tehdä syksyn suunnitelmia.

Voit ilmoittautua jo nyt avoimeen yliopistoon tai vapaaehtoistoiminnan koulutukseen

Kansalaisopistojen liitto palkitsi Keravan Opiston opettajia 30-vuotisansiomerkeillä

Keravan Opiston kädentaitojen suunnittelijaopettaja Aune Soppela ja päätoiminen taideopettaja Teija Leppänen-Happo palkittiin 30-vuotisansiomerkeillä ansioituneesta työstä ja urasta kansalaisopistossa. Paljon onnea Aunelle ja Teijalle!

Vapaa-ajan palveluiden kesäaukioloajat Keravalla

Kurssi-ilmoittautumiset alkavat syksyllä 9.8. ja 10.8.

Ilmoittautuminen syksyn 2023 kursseille ja osalle kevään 2024 kursseista alkaa elokuussa 9.-10.8.2023.

Tutustu Opiston ja Liikuntapalveluiden uuteen ilmoittautumisnäkymään

Keravan Opiston ja Liikuntapalveluiden ilmoittautumisjärjestelmän ulkoasu on uudistunut ja siihen on tullut samalla lisää hyviä hakuominaisuuksia. Kyseessä on sama järjestelmä mutta paremmilla ominaisuuksilla ja uudella ulkonäöllä.

Keravan Opiston kevät huipentuu kevätnäyttelyihin

Opiston kevät huipentuu kevätnäyttelyihin! Nyt niitä on tarjolla kaksin verroin. Sekä kädentaitojen että aikuisten taiteen perusopetuksen päättötyönäyttelyt. Tervetuloa!

Opiston toimisto muuttaa Keravan asiointipisteeseen

Keravan Opisto toimisto palvelee asiakkaita maanantaista 27.3.2023 alkaen Keravan asiointipisteessä. Palveluajat ovat maanantaista torstaihin kello 12-15.

Keravan kaupunki osallistuu Rasismin vastaiseen viikkoon teemalla Kaikkien Kerava

Kerava on kaikkien! Kansalaisuuden, ihonvärin, etnisen taustan, uskonnon tai muiden tekijöiden ei tulisi koskaan vaikuttaa siihen, miten ihminen kohdataan ja millaisia mahdollisuuksia hän saa yhteiskunnassa.

Anna palautetta Keravan Opiston toiminnasta - voit voittaa lahjakortin

Haluamme Keravan Opistossa tietää mitä mieltä sinä olet ollut toiminnastamme. Jos olet osallistunut Opiston kursseille vuonna 2022 ja 2023, niin otamme mielellämme vastaan sinulta palautetta.

Keravan Opisto talvilomalla 20.2.–26.2.

Keravan Opiston toimisto on kiinni talvilomaviikolla 20.2.–26.2. (viikko 8). Myös kurssit ovat pääosin talvilomatauolla.