Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 59 tulosta

Keravan kaupunginhallitus päätti eilen yhteistoimintamenettelyn käynnistämisestä

Organisaatiomuutoksella ei tavoitella lomautuksia eikä irtisanomisia. Henkilöstön tehtävänkuvat ja vastuunjaot voivat muuttua.

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy kilpailuttaa uudelleen hallien rakennusurakan

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy:lle rakentamiseen aiemmin myönnetty miljoonan euron valtionavustus on saatu siirrettyä tälle vuodelle sillä edellytyksellä, että rakentaminen alkaa 30.9.2024 mennessä.

Kerava valmistelee organisaatiomuutosta – tavoitteena vahva ja elinvoimainen kaupunki

Organisaatiomuutoksen lähtökohtana ovat hyvinvoivat keravalaiset ja innostunut henkilöstö. Kaupunginhallituksen henkilöstö- ja työllisyysjaosto käsittelee 11.4.2024 kokouksessaan koko Keravan kaupungin henkilöstöä koskevan yhteistoimintamenettelyn käynnistämistä.

Keravan kaupungilla on tänään suruliputus Vantaan Viertolan koulua järkyttäneiden tapahtumien muistoksi

Ajatuksemme ovat tällä hetkellä uhrien, omaisten ja läheisten sekä kaikkien osallisten luona. Suru on suunnaton. Lämmin osanottomme.

Pauliina Tervo on valittu Keravan viestintäpäälliköksi

Keravan kaupungin uudeksi viestintäpäälliköksi on valittu sisäisessä haussa Pauliina Tervo, joka on monipuolinen viestinnän ammattilainen ja someosaaja.

Keravan kaupungin sisäiset tarkastukset ovat valmistuneet – nyt on kehittämistoimenpiteiden aika

Keravan kaupunki on teettänyt sisäisen tarkastuksen keppijumppaan ja oikeudellisiin palveluostoihin liittyvistä hankinnoista. Kaupungilla on ollut puutteita sisäisessä valvonnassa ja hankintaohjeiden noudattamisessa, mitä ryhdytään kehittämään.

Keravan ja Sipoon työllisyysalueen valmistelun tueksi ohjausryhmä

Kerava ja Sipoo muodostavat yhteisen työllisyysalueen 1.1.2025 alkaen, kun julkisten työvoimapalveluiden järjestäminen siirtyy valtiolta kunnille. Valtioneuvosto päätti työllisyysalueista aiemmin ja vahvisti, että Keravan ja Sipoon työllisyysalue muodostetaan kuntien ilmoituksen mukaisesti.

Kaupunginhallituksen lausunto: toimenpiteitä avoimuuden ja läpinäkyvyyden kehittämiseksi

Kaupunginhallitus hyväksyi eilen 18.3.2024 ylimääräisessä kokouksessaan työryhmän laatiman lausunnon kaupunginhallituksen toimenpiteistä avoimuuden sekä päätöksenteon läpinäkyvyyden kehittämiseksi.

Keravan asemanseutuun liittyvä aiesopimus Väyläviraston kanssa on tehty oikeaoppisesti

Vastine Keski-Uusimaassa 17.3.2024 julkaistuun Heikki Komokallion kirjoittamaan mielipidekirjoitukseen Keravalaista päätöksentekojumppaa.

Osallistu ja vaikuta Keravan palveluverkkosuunnitelmaan

Palveluverkkosuunnitelman luonnos ja vaikutusten ennakkoarviointi ovat nähtävillä 18.3.–19.4. välisen ajan. Kerro näkemyksesi siitä, mihin suuntaan luonnoksia pitäisi kehittää.

Kasvatuksen ja opetuksen toimialajohtaja Tiina Larsson siirtyy toisiin tehtäviin

Syntyneen mediakohun takia Larsson ei halua jatkaa nykyisessä tehtävässään. Larssonin pitkäaikaista kokemusta ja osaamista tullaan jatkossa hyödyntämään Keravan kaupungin tiedolla johtamisen prosessien kehittämisessä. Päätös on tehty hyvässä yhteisymmärryksessä osapuolten kesken.

Osallistu ja vaikuta Hyvä ikääntyä Keravalla toimenpideohjelmaan: vastaa kyselyyn verkossa tai paperilomakkeella