Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 23 tulosta

Taide- ja museokeskus Sinkan uudet verkkosivut on julkaistu

Sinkan verkkosivut ovat uudistuneet!

Terveisiä Keravalta – maaliskuun uutiskirje julkaistu

Olemme kevään kynnyksellä, mutta ennen sitä voimme vielä hetken aikaa nauttia lumisesta talvesta. Kerava tarjoaa lähiliikuntaan ja ulkoiluun upeat mahdollisuudet muun muassa puistoissa tai Keinukalliossa. 

Keravan asiointipisteessä poikkeava aukioloaika perjantaina 10.3.2023

Asiointipiste palvelee perjantaina 10.3. klo 9 – 12 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

Terveisiä Keravalta - helmikuun uutiskirje julkaistu

Uusi vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Iloksemme olemme voineet huomata, että sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen siirtäminen kunnilta hyvinvointialueille on mennyt pääosin hyvin.

Saavutettavuus kaupungin verkkosivu-uudistuksen tärkeimpiä periaatteita

Keravan kaupungin tuoreella verkkosivustolla on huomioitu käyttäjien monimuotoisuus. Kaupunki sai erinomaista palautetta sivustolle tehdyssä saavutettavuusauditoinnissa.

Keravan kaupungin uudet verkkosivut on julkaistu 

Keravan kaupungin uudet verkkosivut on julkaistu. Uudella sivustolla halutaan palvella kaupunkilaisia ja muita sidosryhmiä entistä paremmin. Uudella kolmikielisellä verkkosivustolla on kiinnitetty huomiota erityisesti käyttäjälähtöisyyteen, visuaalisuuteen, saavutettavuuteen sekä mobiilikäyttöön.

Terveisiä Keravalta - joulukuun uutiskirje on julkaistu

Vuosi lähenee loppuaan ja saamme kohta viettää joulua läheistemme kanssa. Vuoden viimeisessä uutiskirjeessä nostan vielä esille muutamia hyvin ajankohtaisia asioita.

Terveisiä Keravalta - lokakuun uutiskirje on julkaistu

Sote-uudistus kuuluu Suomen historian merkittävimpiin hallinnollisiin uudistuksiin. Vuoden 2023 alusta lukien vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestämisestä siirtyy kunnilta ja kuntayhtymiltä hyvinvointialueille.

Terveisiä Keravalta - syyskuun uutiskirje on julkaistu

Tämä on kaupungin uunituore uutiskirje – lämmin kiitos sinulle sen tilaamisesta. Uutiskirjeen yksi tavoite on lisätä avoimuutta ja toimintamme läpinäkyvyyttä. Avoimuus on arvomme ja haluamme koko ajan tarjota paremmat mahdollisuudet seurata kaupungissa tehtävää kehitystyötä.

Keravan kaupungille uudet verkkosivut

Keravan kaupungille tehdään tänä vuonna uudet verkkosivut. Sivusto uudistetaan kokonaan niin ulkoasultaan kuin tekniseltä toteutukseltaan paremmin keravalaisten tarpeita vastaaviksi. Sivuston visuaalinen ilme tulee olemaan linjassa kaupungin uuden ilmeen kanssa.

Keravan brändi ja visuaalinen ilme uudistuvat

Suuntaviivat Keravan brändin kehittämiseksi ovat valmistuneet. Kaupunki rakentaa brändiään jatkossa vahvasti tapahtumien ja kulttuurin ympärille. Brändiä, eli kaupungin tarinaa tuodaan näkyväksi rohkean uuden visuaaliseen ilmeen kautta, joka tulee näkymään monella eri tavalla.