Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 23 tulosta

Keravan kaupungin tapahtuma- ja harrastuskalenterit uudistuivat

Keravan tapahtuma- ja harrastuskalenterit uudistuivat torstaina 2.5.2024. Uudistuneet kalenterit ovat nykyistä helppokäyttöisempiä sekä tapahtumia että harrastuksia etsiville kaupunkilaisille, että tilaisuuksien järjestäjille.

Keravan verkkosivuista tehtiin käyttäjätutkimus

Käyttäjätutkimuksella selvitettiin käyttäjien kokemuksia ja kehittämistarpeita sivustosta. Verkkokysely oli vastattavana 15.12.2023 -19.2.2024, ja siihen osallistui yhteensä 584 vastaajaa. Tutkimus toteutettiin kerava.fi-sivustolle ilmestyneellä ponnahdusikkunalla, joka sisälsi linkin kyselylomakkeeseen.

Keravan verkkosivut voi nyt kääntää itse yli sadalle kielelle

Keravalainen Katri Vikström täyttää sata vuotta 14.2.2024

Keravalla asuva Katri Vikström juhlii tänään merkittävää virstanpylvästä täyttäessään kunnioitettavat 100 vuotta.

Anna palautetta Keravan verkkosivuista

Terveisiä Keravalta – joulukuun uutiskirje julkaistu

Kerava täyttää 100 vuotta 2024 ja syntymäpäiviä vietetään monin tapahtumin ja teoin. Osallisuus ja yhdessä tekeminen ovat juhlavuoden kulmakivet. Juhlavuoden teema on ”Sydämessä Kerava”, joka tarkoittaa yhteenkuuluvuutta, yhteisöllisyyttä ja yhdessä koettuja hetkiä.

Kaupungin yhteystiedot eivät näy verkkosivuilla

Kaupungin henkilöstön sähköpostiosoitteet eivät toimi 14.-15.10.2023

Keravan kaupungin käytössä olevat pilvipalvelut siirretään Keravan kaupungin omaan Microsoft 365-pilviympäristöön lokakuussa 2023.

Terveisiä Keravalta – lokakuun uutiskirje julkaistu

Syksy on saapunut Keravalle vauhdikkaasti, ja on jälleen aika päivittää teidät kaupunkimme kuulumisiin.

Keravan kaupunki järjesti infotilaisuuden juhlavuodesta

Keravan kaupungin 100-vuotisjuhlia vietetään 2024 koko vuoden ajan. Juhlavuosi näkyy kaupungissa sekä pienillä että isommilla tavoilla. Kaupunki järjesti 23.5. Pentinkulma -salissa avoimen infotilaisuuden, jossa esiteltiin muun muassa juhlavuoden teemaa, ilmettä ja toimintatapoja yhteistyön tekemisen osalta.

Tule mukaan järjestämään Keravan 100-vuotisjuhlavuotta

Keravalaisilla on vuonna 2024 aihetta juhlaan, kun kaupungin 100-vuotisjuhlia vietetään koko vuoden ajan. Juhlavuosi näkyy kaupungissa sekä pienillä että isommilla tavoilla. Etsimme mukaan erilaisia toimijoita – henkilöitä, yhdistyksiä, yrityksiä ja vapaita ryhmiä - toteuttamaan elävää ja monipuolista ohjelmaa.

Terveisiä Keravalta – huhtikuun uutiskirje julkaistu

Haluamme mahdollisimman monipuolisesti tukea yrityksiä Keravalla menestymään ja samalla toteuttaa entistä tehokkaampaa elinkeinopolitiikkaa.