Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Kirjasto juhlistaa avautumista ja 20-vuotiasta kirjastotaloa

Keravan kirjasto avataan tiistaina 12.9. klo 8.

Uuden ajan rakentamisen festivaali esittelee kestävää rakentamista

Keravan Kivisillassa järjestetään ensi kesänä ainutlaatuinen festivaalitapahtuma, joka viitoittaa tietä rakentamisen murroksessa. Festivaali on yksi Kerava 100 -juhlavuoden päätapahtumista.

Keravan uimahalli on suljettu torstaina 7.9.2023 klo 08–09

Sähköjakelun keskeytyksen vuoksi uimahalli on suljettu torstaina 7.9.2023 klo 8–10.

Keravan jäähallin nimi muuttuu Jokerien Mestis-kaudelle

Keravan kaupunki on myynyt Keravan jäähallin nimen energiayhtiö Keravan Energia Oy:lle. Keravan jäähallin uusi nimi on Keravan Energiahalli.

Kulttuurikasvatuspolku vei Kurkelan koulun nelosluokkalaiset Heikkilän kotiseutumuseoon

Historian opiskelua aloittelevat neloset vierailivat Heikkilän kotiseutumuseossa, osana Keravan kulttuurikasvatuspolkua. Toiminnallisella kierroksella tutkittiin museo-oppaan johdolla, miten 200 vuoden takainen elämä erosi nykypäivästä.

Uimahallin sarjarannekkeita voi nyt ladata verkossa

Keravan uimahallin verkkokauppa on avautunut, ja voit nyt ladata sarjarannekkeesi tai vuosikorttisi kätevästi verkossa. Latausmahdollisuus toimii rannekkeissa, jotka on hankittu Keravan uimahallin lipunmyynnistä. Lataamalla rannekkeesi verkossa, vältät jonottamisen kassalla, ja voit kulkea suoraan uimahallin portille.

Sirkusmarkkinat villitsee Keravalla 9.–10. syyskuuta

Sirkusmarkkinoilla esiintyy nykysirkuksen suomalaisia ja kansainvälisiä nimiä. Esiintyjäkaartiin lukeutuvat muun muassa Arctic Ensemble, Sorin Sirkus, Simon Llewellyn Circus sekä Lumo Company. Sinkassa avautuu teemaan sopiva Taikaa! -näyttely. Tule nauttimaan rennosta tunnelmasta ja korkealaatuisista sirkusesityksistä!

Lapset lukivat huikean määrän kirjoja!

Kirjasto kiittää kaikkia kesälukuhaasteeseen osallistuneita. Keravalla luettiin kesällä huikea määrä kirjoja, yhteensä yli 300 kirjaa! Nyt haaste on saatu päätöksen, ja Lukugaattori on palannut mukavasti kotiinsa kirjastolle.

Koulujen sisäilmakyselyiden tulokset valmistuneet

Keravan pitkäaikaiset kuntapoliitikot Eero Lehti ja Markku Liimatainen saivat muotokuvat

Vuosikymmenten ajan Keravan kuntapolitiikassa vaikuttaneiden Eero Lehden ja Markku Liimataisen muotokuvat paljastettiin maanantaina 28. elokuuta Keravan kaupunginvaltuuston kokouksessa. Muotokuvien tekijä on kuvataiteilija Joel Sievers.

Kerava 100-juhlavuoden avustus-haku alkaa 1.9.2023

Kerava 100-juhlavuoden avustukset ovat haettavissa 1.-30.9.2023. Tule mukaan tuottamaan tapahtumia ja erilaisia ohjelmasisältöjä Kerava 100-juhlavuoden ohjelmistoon!

Ethän liiku Jaakkolan Frisbeegolfradalla 31.8.–1.9.2023