Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 36 tulosta

Keravalla ehkäistään jengiytymistä

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Keravan perusopetukseen valtionavustusta 132 500 euroa. Myönnetyllä avustuksella vahvistetaan ja tuetaan toimenpiteitä kiusaamisen, väkivallan ja häirinnän sekä nuorten jengiytymisen ehkäisemiseksi.

Kulttuurikasvatuspolku vei Kurkelan koulun nelosluokkalaiset Heikkilän kotiseutumuseoon

Historian opiskelua aloittelevat neloset vierailivat Heikkilän kotiseutumuseossa, osana Keravan kulttuurikasvatuspolkua. Toiminnallisella kierroksella tutkittiin museo-oppaan johdolla, miten 200 vuoden takainen elämä erosi nykypäivästä.

Lapset lukivat huikean määrän kirjoja!

Kirjasto kiittää kaikkia kesälukuhaasteeseen osallistuneita. Keravalla luettiin kesällä huikea määrä kirjoja, yhteensä yli 300 kirjaa! Nyt haaste on saatu päätöksen, ja Lukugaattori on palannut mukavasti kotiinsa kirjastolle.

Musiikin painotusopetus jatkuu Keravalla Sompion koulussa 1–9- luokkalaisille

Kerava korottaa varhaiskasvatuksen opettajien palkat yli 3000 euroon

Palkankorotukset toteutetaan työehtosopimuksiin kuuluvasta paikallisesta järjestelyerästä.

Koululaisten iltapäivätoiminnan päätökset Wilmassa

Iltapäivätoiminnan päätökset järjestämispaikkoineen annetaan tiedoksi Wilmassa 23.5.2023. Päätös näkyy kohdassa ”Hakemukset ja päätökset”.

Koulutulokkaiden koulupaikkapäätökset

Koulutulokkaiden koulupaikkapäätökset annetaan tiedoksi 28.4.2023.

Koululaisten iltapäivätoimintaan hakeminen lukuvuodeksi 2023-2024

Keravan kaupunki järjestää 1.–2. vuosiluokkien oppilaille sekä erityisopetukseen otetuille 3.–9. vuosiluokkien oppilaille tarkoitettua maksullista iltapäivätoimintaa koulupäivinä klo 12–16 välisenä aikana.

Ahjon koulun tavoitteellinen lukutaitotyö huipentui Lukuviikkoon

Lukuviikko aloitettiin koko koulun yhteisellä kokoontumisella salissa, jonne oli koottu lukijapaneeli koulun innokkaista lukijoista, oppilaista ja opettajista.

Tutkimushanke Keravan uuden painotuspolkumallin vaikutuksista alkaa

Helsingin, Turun ja Tampereen yliopistojen yhteinen tutkimushanke selvittää Keravan yläkoulujen uuden painotuspolkumallin vaikutuksia oppilaiden oppimiseen, motivaatioon ja hyvinvointiin sekä kokemuksiin koulun arjesta.

Koulunuorisotyön hanke sai jatkoa Keravalla

Koulunuorisotyön hanke sai jatkoa Keravalla valtionavustuksen myötä ja aloitti toisen kaksivuotisen hankekautensa alkuvuonna 2023.

Keravan kaupunki etsii kumppaneita harrastus- ja kerhotoiminnan järjestämiseen lukuvuodelle 2023–2024 

Keravan Harrastamisen Suomen mallin mukaisen harrastustoiminnan sekä koulujen kerhotoiminnan yhteistyökumppanit valitaan vuosittain toteutettavan kilpailutuksen kautta. Lukuvuoden 2023–2024 toimintaa koskeva kilpailutus on avattu.