Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 24 tulosta

Lukuviikko laajenee Keravalla koko kaupungin karnevaaliksi

Kansallista Lukuviikkoa vietetään huhtikuussa 17.4.–23.4.2023. Lukuviikko levittäytyy ympäri Suomen kouluihin, kirjastoihin ja kaikkialle, missä lukutaito ja lukeminen puhuttavat. Keravalla Lukuviikkoon osallistutaan koko kaupungin voimin järjestämällä monipuolista ohjelmaa maanantaista lauantaihin.

Vapaaehtoisen A2-kielen opiskeluun ilmoittautuminen avoinna Wilmassa 22.3.-5.4.

Valinnaisen A2-kielen opiskelu alkaa 4. luokalla ja jatkuu 9. luokan loppuun saakka. Keravalla A2-kielinä voi opiskella saksaa, ranskaa ja venäjää.

Kulttuuripolku vei Killan koulun kakkosluokkalaiset Taide- ja museokeskus Sinkkaan

Kulttuuripolku tuo taiteen ja kulttuurin osaksi keravalaisten päiväkotilasten ja peruskoululaisten arkea. Killan koulun kakkosluokkalaiset pääsivät maaliskuussa sukeltamaan muotoilun maailmaan Sinkassa.

Keravalla kasvatuksen ja opetuksen henkilöstö ja oppilaat keppijumppaavat yhdessä

Keravalla edistetään päiväkotien ja peruskoulujen henkilöstön ja oppilaiden hyvinvointia keppijumpalla.

Koulutulokkaiden ensisijaisten lähikoulupäätösten tiedoksiantopäivä siirtyy

Koulutulokkaiden ensisijaisten koulupaikkojen valmistelussa tarvitaan odotettua enemmän aikaa. Tästä syystä koulutulokkaiden ensisijaisten päätösten tiedoksiantopäivä siirtyy. Päätökset pyritään antamaan tiedoksi huhtikuun loppuun mennessä.

Kurkelan koulussa panostetaan yhteisölliseen hyvinvointityöhön

Kurkelan yhtenäiskoulussa on kuluvan lukuvuoden ajan pohdittu hyvinvoinnin teemoja koko kouluyhteisön voimin.

Keravan perusopetuksessa kuljetaan yhdenvertaisuutta turvaavilla painotuspoluilla

Keravan yläkouluissa on tänä vuonna otettu käyttöön uusi painotuspolkumalli, joka tarjoaa kaikille yläkoulun oppilaille yhdenvertaisen mahdollisuuden painottaa opintojaan omassa lähikoulussaan ja ilman pääsykokeita.

Keravanjoen koulussa opetusalan vieraita Intiasta

Keravanjoen koulussa vieraili 31.1. opetusalan asiantuntijoita Intiasta. He olivat tulleet Suomeen tutustumaan suomalaisten koulujen arjen peruspedagogiaan, ja löysivät sekä eroja että samankaltaisuuksia verrattuna intialaiseen kouluarkeen.

Kerava tarjoaa talvilomalla lapsille ja nuorille tapahtumia ja tekemistä 

Talvilomaviikolla 20.-26.2.2023 Keravalla järjestetään monia lapsiperheille suunnattuja tapahtumia. Osa ohjelmasta on maksutonta ja maksullisetkin elämykset ovat edullisia. Osaan ohjelmasta ilmoittaudutaan ennakkoon.

Keravalla pilotoidaan kulttuurikasvatussuunnitelmaa

Kulttuurikasvatussuunnitelma tarjoaa keravalaisille lapsille ja nuorille yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua, kokea sekä tulkita taidetta, kulttuuria ja kulttuuriperintöä.

Keravan asiointipisteen poikkeavat aukioloajat 25. - 26.1.2023

Asiointipisteen aukioloaikoihin muutoksia loppuviikon ajalle.

Päivölänlaakson koulussa järjestettiin Taitomessut

Päivölänlaakson koulussa järjestettiin Taitomessut 17.-19. tammikuuta. Koulun liikuntasali oli kolmeksi päiväksi muutettu messualueeksi. Saliin oli aseteltu pöytiä, joilla oli esillä oppilaiden töitä, kuten monialaisten oppimiskokonaisuuksien projekteja, käsitöitä ja muita syksyn projekteja.