Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 82 tulosta

Syksyn harrastestipendit nyt haettavissa - Keravan kaupunki ja Sinebrychoff tukevat jälleen keravalaisia lapsia ja nuoria

Jokaisella tulisi olla mahdollisuus harrastaa. Keravalla on tehty pitkään yritysyhteistyötä, jotta mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsee harrastamaan perheen tuloista riippumatta.

Lapsille ja nuorille maksutonta SunFutis-kesätoimintaa

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialan HyPe-hanke ja nuorisotoimen JärKeNuoRi-hanke järjestävät yhteistyössä lapsille ja nuorille maksutonta SunFutis-kesätoimintaa Keravanjoen koulun tekonurmikentällä ma-pe 3.6.-5.7.2024.

Kesän maksuton puistoruokailu alkaa pian – lounas tarjolla koulujen kesälomien ajan

Keravan kaupungin ateriapalvelut tarjoaa kaikille alle 16-vuotiaille maksuttoman keitto- tai laatikkoruuan 3.6.–26.7. välisenä aikana arkisin klo 12–12.30.

Keravan lukion joukkue on voittanut kevään 2024 Educational Masters Minor -turnauksen

Keravan koulut osallistuvat kansalliseen harrastusviikkoon 6.-8.5.2024

Kansallista harrasviikkoa vietetään tänäkin vuonna ja Kerava on mukana edistämässä lasten ja nuorten monipuolista harrastamista 6.-8.5.2024. Viikon tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuuksia kokeilla taiteen, liikunnan sekä muiden alojen harrastuksia ja toivottavasti löytää joukosta oma uusi mielenkiinnonkohde.

Keravan kaupunki arvioi uudelleen keppijumppasopimuksen

Keravan kasvatus- ja opetustoimen johto arvioi uudelleen keppijumppaan liittyvän palveluntuottamissopimuksen ja taukoliikuntavaihtoehdot kasvatus- ja opetuslautakunnan kehotuksesta.

Koulun lukutaitotyöllä kohti lukukipinää

Huoli lasten lukutaidosta on toistuvasti nostettu esiin mediassa. Maailman muuttuessa lukemisen kanssa kisailee moni muu lapsia ja nuoria kiinnostava ajanviete. Lukeminen harrastuksena on selkeästi vähentynyt vuosien saatossa, ja yhä harvempi lapsi on kertonut harrastavansa lukemista.

Keravan Keskuskoulun tulipalosta selvittiin onneksi pienin vahingoin

Keravan Keskuskoululla sattui lauantai-iltana tulipalo. Koulu oli tyhjillään käynnissä olevan peruskorjauksen takia eikä palossa aiheutunut henkilövahinkoja. Poliisi tutkii tulipalon syytä.

Ilmoita lapsesi mukaan kesän 2024 päivä- tai yöleireille

Ilmoita lapsesi mukaan hauskalle päiväleirille tai unohtumattomalle yöleirille Tuusulaan Rusutjärven rannalle. Leirejä järjestetään 7-12-vuotiaille lapsille.

Keravan seiskaluokkalaisille järjestettiin Valintojen Elämä -teemapäivät

Tällä viikolla Keravan kaupungin nuorisopalvelut, yhtenäiskoulut ja seurakunnan nuorisotyö yhdistivät voimansa Lions Club Keravan kanssa järjestämällä tilaisuuden kaikille Keravan seitsemäsluokkalaisille. Valintojen Elämä -teemapäivät tarjosivat nuorille mahdollisuuden pohtia elämänsä tärkeitä valintoja ja haasteita.

Lasten tunnelmalliset yöleirit Tuusulassa Rusutjärven rannalla – ilmoittaudu mukaan!

Kesärinteen Leirikesä on kaikille noin 7–12-vuotiaille lapsille tarkoitettu yöleiri Tuusulassa Kesärinteen leirikeskuksessa.

Keravan kaupungilla on tänään suruliputus Vantaan Viertolan koulua järkyttäneiden tapahtumien muistoksi

Ajatuksemme ovat tällä hetkellä uhrien, omaisten ja läheisten sekä kaikkien osallisten luona. Suru on suunnaton. Lämmin osanottomme.