Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 76 tulosta

Keravan päivänä 18.6. juhlitaan keravalaisia ja keravalaisuutta

Luvassa on vilinää ja vilskettä, kun kesäinen kaupunkitapahtuma kutsuu keravalaiset viihtymään yhdessäolon ja innostavan ohjelman äärelle.

Keravan kaupunki etsii katuruokamyyjiä Keravan päivään 18.6.

Kaikkien keravalaisten päivää juhlitaan 18.6.2023. Ravintolatoimijahaku Keravan aukion katuruoka-alueelle on avoinna 2.6. saakka.

Kaupunki kutsuu keravalaiset osallistumaan 99-vuotiaan Keravan juhlintaan Keravan päivänä

Vuosittainen kaikkien keravalaisten juhla koittaa sunnuntaina 18.6.2023. Ilmoittaudu mukaan esiintymään, järjestä oma tapahtumasi tai esittele toimintaasi kojupaikalla.

Keravan keskusta täyttyy torstaina haalariasuisista opiskelijoista

Eri alojen opiskelijoita kokoontuu tänään Keravan keskustaan viettämään aurinkoisessa säässä Sherwoodin Approa. Opiskelijatapahtumaan on tulossa lähes 1000 opiskelijaa eri korkeakouluista ympäri Suomen. Tilaisuus on loppuunmyyty.

Vinkkejä laitteiden käyttöiän pidentämiseen

Enter ry:n verkkovälitteisessä tietoiskussa annetaan vinkkejä tietoteknisten laitteiden käyttöiän pidentämiseen.

Keravan kaupungin ja HSL:n webinaarissa kerrotaan lähiliikenteen ajankohtaisista asioista

Webinaarin aiheita ovat muun muassa lähiliikenteen palvelut ja HSL-kortin käyttö. Tilaisuus järjestetään verkossa tiistai-iltana 7.2.2023.

Keravan nuorisopalveluiden talviloman toiminnot

Vähävaraisten jouluruokailu Keravalla

Keravan vähävaraisten jouluruokailu järjestetään Sompion koulussa jouluaattona 24.12. Jouluruokaa on tarjolla klo 13.00–14.30. Ovet avataan klo 12.30.

Koko perheen ohjelmallinen joulutapahtuma Keravalla viikonloppuna

Heikkilän kotiseutumuseon pihapiiri rakennuksineen muuntuu 17.-18. joulukuuta tunnelmalliseksi ja ohjelmantäyteiseksi joulumaailmaksi, jossa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle! Tapahtuma on avoinna lauantaina kello 10–18 ja sunnuntaina kello 10–16. Tapahtuman kaikki ohjelma on maksutonta.

Keravan joulu -tapahtuma Heikkilässä virittää joulun tunnelmaan

Heikkilän museoalue muuntuu viikonloppuna 17.-18. joulukuuta tunnelmalliseksi ja ohjelmantäyteiseksi joulumaailmaksi, jossa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle! Tapahtuma on myös mainio tilaisuus hankkia paketteja pukinkonttiin ja herkkuja joulupöytään, sillä pihapiirin joulutorille saapuu 30 myyjää tuotteineen.

Keravan kaupungin itsenäisyyspäivän juhlaa vietetään Kerava-salissa

Keravan kaupungin kaikille avoin itsenäisyyspäivän juhla järjestetään Kerava-salissa 6.12. klo 13.00. Juhlan ohjelma sisältää musiikkiesityksiä, puheita ja palkintojen jakoa.

Koko perheen nykysirkusesitys Kadonnut kutsuu yhteiseen loistoon