Tilaa häiriötekstiviesti puhelimeen – saat tiedon nopeasti vesikatkojen ja häiriötilanteiden sattuessa

Keravan vesihuoltolaitos tiedottaa asiakkaitaan asiakaskirjeiden, verkkosivujen ja tekstiviestien avulla. Tarkista, että numerotietosi ovat ajan tasalla ja tallennettuna vesihuollon järjestelmään.

Vesihuoltolaitos ylläpitää ja rakentaa vesijohtoverkkoa suunnitelmallisesti. Toisinaan vesijohtoverkostoon joudutaan tekemään suunniteltuja vesikatkoja, joista tiedotetaan etukäteen häiriöalueen kiinteistöjä.

Äkillisistä häiriötilanteista ilmoitetaan asukkaille niin nopeasti kuin mahdollista.

Ilmoita vesihuoltolaitokselle puhelinnumerosi, niin saat häiriötekstiviestin äkillisissä häiriötilanteissa

Vesihuoltolaitos käyttää tiedottamisessa kaupungin verkkosivuja ja tekstiviestiä. Jotta häiriötiedotus tavoittaisi kaikki asiakkaat mahdollisimman nopeasti, suosittelemme päivittämään tai ilmoittamaan matkapuhelinnumeron vesihuoltolaitokselle.

Voit ilmoittaa puhelinnumerosi kahdella eri tavalla:

1) Ilmoita puhelinnumero Kulutus-Web -palvelun kautta

Jokainen asiakas voi ilmoittaa yhden puhelinnumeron yhtä käyttöpaikkaa kohden. Taloyhtiöt voivat ilmoittaa harkintansa mukaan joko isännöitsijän, huoltoyhtiön tai hallituksen puheenjohtajan puhelinnumeron.

Numerotietojen ilmoitus ja päivitys tehdään ensisijaisesti Kulutus-Web -palvelussa. Se on sama palvelu, jossa ilmoitetaan myös vesimittarilukemat. Tätä kautta numero tallentuu järjestelmään automaattisesti.

Ilmoita tai päivitä puhelinnumerosi täältä: kulutus-web.com.

3) Ilmoita useampi puhelinnumero Keypron tekstiviestipalvelun kautta

Tekstiviestin lähettämistä varten häiriöalueen osoitteisiin rekisteröityjä julkisia puhelinnumeroita haetaan automaattisesti numerotiedustelun kautta.

Jos käytössäsi on työpuhelin, olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta osoitettasi, liittymäsi on salainen tai käytät prepaid-liittymää, voit ottaa häiriöistä ilmoittavat tekstiviestit käyttöön rekisteröimällä puhelinnumerosi Keypro Oy:n tekstiviestipalveluun.

Keypron palvelussa voit rekisteröidä myös useamman puhelinnumeron: kerava.keyaqua.keypro.fi.

Yksi ilmoitustapa riittää

Mikäli olet ilmoittanut jo numerosi Kulutus-Web -palvelussa, niin sinun ei tarvitse ilmoittaa numeroasi uudestaan enää Keypro Oy:n tekstiviestipalvelussa.

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä EU:n tietosuoja-asetusta.