Etsimme keravalaisia koteja 100 vuoden ajalta – ilmoita kotisi mukaan

Järjestämme ensi kesänä Uuden ajan rakentamisen festivaalin, jonka oheistapahtumana pidämme keravalaisten kotien avoimien ovien päivän 4.8.2024.

Uuden ajan rakentamisen festivaali (URF) on yksi Kerava 100 -juhlavuoden päätapahtumista. Kivisillan alueella järjestettävä kaupunkifestivaali esittelee uuden ajan rakentamista ja kestävää elämäntapaa monin eri tavoin.

Tutustumaan pääsee erilaisiin asuntoihin, mutta yhtä lailla voit kuulla puheenvuoroja asumisen ilmiöistä ja rakentamisen trendeistä tai osallistua vaikkapa perinnekorjaamisen työpajaan.

Avaa kotisi ovet kaupunkilaisille

Onko sinulla kaunis koti tai puutarha, joka voisi tulla osaksi ensi kesänä järjestettävää tapahtumaa? Kotisi voi olla uusi tai vanha, vaalea tai värikäs, vintage tai jugend, omakotitalo, rivitalo tai vaikka yhden hengen pikkukoti kerrostalossa. Ihanaa, jos elämä näkyy ja kodilla on tarina.

Toivomme löytävämme keravalaisia koteja eri vuosikymmeniltä.

Ilmoittaudu 29.2.2024 mennessä osoitteeseen kivisilta@kerava.fi

Ilmoitathan viestissäsi nimesi ja puhelinnumerosi, kodin sijainnin, koon ja mahdollisen kotiin liittyvän tarinan. Liitä mukaan 1–3 kuvaa kodistasi tai puutarhastasi.