Kauppakaaren asukaskyselyä päivitetään ja siitä on tulossa paperikysely

Julkaisimme 1.2. Kauppakaaren kehittämiseen liittyvän verkkokyselyn asukkaille ja elinkeinoelämän toimijoille. Asukaskysely on saanut lyhyessä ajassa runsaasti huomioita, ja verkkokyselyyn on tullut vastauksia jo 263, mikä on hieno alku.

Olemme kuitenkin saaneet palautetta siitä, että verkkokysely ei ole kaikilta osin esteetön. Palautetta on tullut myös siitä, että kaikilla asukkailla ei ole käytössään tietokonetta eikä pääsyä nettiin, minkä vuoksi kaikki väestöryhmät eivät pääse vaikuttamaan asiaan verkkokyselyn kautta.

Keravan kaupungille on tärkeää, että kaikki asukkaat voivat osallistua ja vaikuttaa oman elinympäristönsä rakentumiseen. Kehitämme kävelykatua yhdessä kaupunkilaisten kanssa.

Tulemme päivittämään palautteiden pohjalta verkkokyselyä siten, että lisäämme karttakysymyksiin avoimen tekstikentän, johon voi kirjoittaa tarvittavat tiedot. Lisäksi alamme laatia paperista kyselylomaketta, joka otetaan verkkokyselyn rinnalle. Tiedotamme kaupungin kanavissa heti, kun paperinen kysely on saatavilla.

Kauppakaaren suunnitteluprosessiin kuuluu lisäksi asukastyöpajoja, joita tullaan järjestämään kevään aikana. Asukkaat voivat osallistua ja vaikuttaa kävelykadun kehittämiseen myös tulevissa työpajoissa.