Jaakkolan messualueen pihoille lisätään kasvillisuutta ja pysäköintipaikkoja sekä uudistetaan valaistusta

Kaupunki on aloittanut Jaakkolan vanhan Asuntomessualueen pihojen peruskorjaukset. Jussilan-, Jaakkolan-, Jäspilän- sekä Nissilänpihoja parannetaan kesän aikana lisäämällä pysäköintimahdollisuuksia sekä uusimalla leikkivälineitä, kasvillisuutta ja valaistusta.

Kaupunki peruskorjaa kesän aikana Jaakkolassa sijaitsevien vuoden 1974 Asuntomessualueen pihoja. Parannuksia tehdään Jussilan-, Jaakkolan-, Jäspilän- sekä Nissilänpihoihin, joista ensimmäisenä työt aloitettiin Jussilanpihalla toukokuussa. Jussilanpihan peruskorjaus on jo valmistunut, ja pihalle on lisätty kadunvarsipysäköintiä sekä uusittu kasvillisuutta ja valaistusta.

Jussilanpihan valmistuttua töitä on jatkettu Jaakkolanpihalla, jossa uusitaan kasvillisuutta ja valaistusta sekä lisätään niittyä ja nurmikkoa. Pihan kunnossa olevat vanhat leikkivälineet säilytetään, minkä lisäksi piha saa uuden keinun.

Jäspilän- ja Nissilänpihoilla uusitaan kasvillisuutta sekä valaistusta. Jäspilänpihalle tehdään myös niittykumpareita sekä lisätään kadunvarsipysäköintiä. Lisäksi Jäspilänpihalta poistetaan huonokuntoisia leikkivälineitä. Pihalla oleva koripallokenttä jätetään paikoilleen.

Jaakkolan-, Jäspilän- ja Nissilänpihojen peruskorjaukset valmistuvat loppukesällä. Uusi kasvillisuus pihoille istutetaan vasta syksyllä kasvillisuuden menestymisen varmistamiseksi. Jaakkolan pihojen peruskorjaus noudattelee pihoille tehtyjä yleissuunnitelmia mahdollisuuksien mukaan, mutta kustannussyistä joitain suunnitelmien osia joudutaan pelkistämään.