Maksaminen ja maksutavat

Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan kurssin. Kurssin voi maksaa sähköpostiin lähetetyllä maksulinkillä, Asiointipisteessä tai lahjakortilla.

Kurssin maksaminen verkossa

Kun kurssi on alkanut, lähetämme maksulinkin sähköpostiin. Maksulinkki on voimassa 14 päivää. Jos asiakkaalla ei ole sähköpostia, lasku lähetetään paperisena kotiosoitteeseen.

  1. Kurssi maksetaan verkkopankin kautta klikkaamalla maksulinkkiä. Maksulinkin kautta voi maksaa myös Smartum- saldolla ja ePassi -etuuksilla.
  2. Lasku maksetaan verkkopankissa paperilaskussa olevin tiedoin.

Kurssin maksaminen Keravan asiointipisteessä

Kurssimaksun voi maksaa myös Asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7) sen jälkeen, kun asiakas on saanut maksulinkin tai paperisen laskun. Asiointipisteessä voi maksaa:

  • Käteinen tai pankkikortti
  • Liikunta-ja kulttuuriseteli
  • TYKY-kuntoseteli
  • SmartumPay (Asiointipisteessä)
  • Edenred -kortti
  • Virikeseteli

HUOM! Virikemaksut palautetaan lahjakorttina eikä niistä voi saada rahan palautusta.

Osalle kursseista myönnetään alennuksia. Jos olet oikeutettu alennukseen, alennusoikeus on käytävä todistamassa ennen kurssin alkua Keravan asiointipisteessä. Jos kurssimaksu on jo laskutettu, alennusta ei enää myönnetä. Siirry lukemaan lisää alennuksista.

Kurssikuvauksessa on mainittu sisältyvätkö kurssilla käytettävät materiaalit kurssimaksuun vai hankkiiko osallistuja materiaalit itse.

Kurssin maksaminen lahjakortilla

Keravan Opiston lahjakortti on täydellinen aineeton lahja. Voit ostaa lahjakortin Opiston opintotoimistosta tai asiointipisteestä osoitteessa Kultasepänkatu 7. Kun ostat lahjakortin, voit itse määritellä, mille summalle kortti kirjoitetaan.

Lahjakortin arvon voi käyttää haluamiensa kurssien ja luentojen maksuun Keravan Opistossa. Lahjakortilla voi maksaa Keravan asiointipisteessä, ei verkossa.

Kysymyksiä laskusta

Paperilaskuihin liittyvät tiedustelut hoitaa Sarastia. Siirry Sarastian sivuille.