Sinustako Kerava 100 -lähettiläs?

Vuonna 2024 vietetään Keravan kaupungin 100-vuotisjuhlaa. Etsimme nyt vapaaehtoisia Kerava 100 -lähettiläitä viestimään juhlavuoden tapahtumista ja tunnelmista omissa kanavissaan ja verkostoissaan.

Kerava 100 -lähettiläille tarjotaan mahdollisuus osallistua juhlavuoden tapahtumiin ja viestiä niistä sosiaalisessa mediassa ja muissa verkostoissa. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.

Sydämessä Kerava – rakennamme juhlavuoden viestintää yhdessä

Osallisuus on yksi kaupunkistrategian arvioista, minkä vuoksi haluamme nostaa erityisesti juhlavuoden viestinnässä esiin asukkaiden näkökulmaa ja tehdä juhlavuoden viestinnästä aidosti keravalaisten näköistä.

Juhlavuoden tapahtuma- ja ohjelma rakentuvat yhteistyössä kaupungin, yhteistyökumppaneiden, yritysten ja vapaaehtoisten tapahtumajärjestäjien kanssa. Kerava 100 -lähettiläät täydentävät tätä yhdessä tekemisen kulttuuria ja tuovat viestintään oman persoonallisen otteensa ja kasvonsa.

Mitä odotamme Kerava 100 -lähettiläiltä?

Kerava 100 -lähettilääksi voi hakea kuka tahansa keravalainen, jolla on innostusta olla mukana oman kaupungin juhlavuoden rakentumisessa. Myös kaupungin omat työntekijät ovat tervetulleita Kerava 100 -lähettiläiksi.

Lähettiläänä saat mahdollisuuden osallistua juhlavuoden viestintään ja kokea juhlavuoden tapahtumia ja kaupunkikulttuuria uudella tavalla.

Arvostamme positiivista asennetta ja aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa, blogissa tai muissa verkostoissa. Toiveemme on, että tuot viestinnässäsi esiin Keravaa hyvän elämän kaupunkina, jossa on mahdollista elää onnellista arkea.

Tarjoamme Kerava 100 -lähettiläille perehdytyksen, viestinnällistä tukea, Kerava-aiheisen tuotepaketin ja mahdollisuuden verkostoitua ja saada näkyvyyttä kaupungin somekanavissa. Tapaamme yhteensä neljä kertaa juhlavuoden aikana ja palkitsemme lähettiläitä matkan varrella.

Hae Kerava 100 -lähettilääksi!

Jos innostuit, lähetä meille hakemuksesi verkkolomakkeen kautta: Webropol-lomake.

Hakuaika päättyy 31.12.2023. Hakijoille ilmoitetaan Kerava 100 -lähettilääksi pääsystä joulukuun puoliväliin mennessä. Järjestämme Kerava 100 -lähettiläille perehdytystilaisuuden tammikuussa 2024.

Lisätiedot:
Pauliina Tervo, viestintäasiantuntija, 040 318 4125, pauliina.tervo@kerava.fi
Thomas Sund, viestintäjohtaja, 040 318 2939, thomas.sund@kerava.fi