Upea joukko Kerava 100 -lähettiläitä mukaan juhlavuoden viestintään

Keravan kaupungin juhlavuosi ja juhlavuoden viestintä rakentuvat yhdessä keravalaisten kanssa. Kerava 100 -lähettiläät osallistuvat ja jakavat omissa somekanavissaan tietoa, tunnelmia ja hyvän mielen sisältöjä juhlavuoden tapahtumista ja teoista.

Haimme loppuvuodesta vapaaehtoisia Kerava 100 -lähettiläitä juhlavuoden viestintään ja saimme joukkoomme 16 henkilöä, joiden sydän sykkii Keravalle. Uudet somelähettiläät ovat ilolla mukana juhlistamassa kotikaupunkinsa juhlavuotta.

Lähettiläät kokoontuivat eilen perehdyttämistilaisuuteen kirjastolle

Keravan kaupungin viestintä palkitsee, tukee ja sparraa lähettiläitä koko juhlavuoden ajan. Seuraamme ja jaamme lähettiläiden postauksia kaupungin somekanavissa ja tapaamme toisiamme useamman kerran vuoden aikana.

Moni kertoi hakemuksessaan haluavansa mukaan lähettilästoimintaan nimenomaan yhteisöllisyyden, verkostoitumisen ja yhdessä tekemisen vuoksi.

Kerava 100 -lähettiläitä yhdistää ylpeys ja rakkaus kotikaupunkia kohtaan

Somelähettiläiksi ryhtyneet luottamushenkilöt – Nina Korventaival ja Aila Lind-Mäki – asuvat, harrastavat ja vaikuttavat laajemminkin Keravalla.

Syntyperäinen keravalainen, yrittäjänä toimiva Veli-Matti Kammonen kertoo, että keravalaisuudesta on muodostunut hänelle iän karttuessa merkittävä osa identiteettiä.

Samoilla fiiliksillä on kolmannen polven paljasjalkainen keravalainen Mari Mykkänen, joka on tehnyt 30 vuoden uran varhaiskasvatuksessa ja perustanut juuri oman yrityksen rakkaan leivontaharrastuksen ympärille.

Merja Kiuru on ylpeä keravalaisista juuristaan, ja Keravalle kotiutunut Reetta-Kaisa Ahvenainen haluaa juhlia kotikaupunkinsa merkkivuotta jakamalla somessa sellaisia asioita, jotka tekevät Keravasta hänelle merkityksellisen kaupungin.

”Pienessä kaupungissa on paljon intoa ja osaamista – ja suurta sydäntä”, hehkuttaa lähettilääksi lähtenyt ukuleleartisti Krista Lahti.

Somelähettiläs tuo viestintään oman persoonallisen twistinsä

Jokaisella Kerava 100 -lähettiläällä on omanlaisensa suhde Keravaan.

Varhaiskasvatuksen parissa työskentelevä Tuukka Kallas pitää kotikaupunkiaan hiomattomana timanttina, joka ansaitsee hehkutusta. ”Kerava tuntuu rosoiselta kuin betoni, mutta siihen on maalattu taidetta, ja sinnikäs vihreä pyrkii esiin sen halkeamista”, hän runoilee.

Nina Pietiläinen-Guillardilla on taustalla 26 vuotta keravalaista elämänmenoa, ja some täyttyy matkailusta, kulttuurista ja kotipaikkarakkaudesta. Ninan tytär Eva Guillard on tuttu keravalaiskasvo esiintymisen, taiteiden ja vaikuttamisen parista.

Kuuden lapsen äiti, hoitovapaalla oleva Katja Ikonen, iloitsee puolestaan Keravan kaupungin tavasta huomioida lapsiperheet. Kotikaupunkiin liittyvien hyvien puolien kertominen somessa tulee häneltä ihan luonnostaan.

Katariina Knuutinen sen sijaan katselee uutta kotikaupunkiansa tuorein silmin ja tekee kävelyjä monenlaisissa maisemissa pysähtyen välillä kahville, kirpputorille tai taiteen äärelle.

Mielenkiinnolla odotamme, miten juhlavuosi inspiroi taiteilijoita, ja nouseeko se jollain tavalla esiin Keravan Väinämöisen eli Kalevi Koskelan, korutaiteilija ja taidemaalari Tanja Sokurin tai musiikintekijä Mari Mäen tuotannossa.

Tutustu Kerava 100 -lähettiläisiin

Jos haluat nähdä ja kokea juhlavuoden humua vaikuttajien näkövinkkelistä, ota lähettiläiden somekanavat seurantaan. Löydät kuvalliset esittelyt kaikista somevaikuttajista verkkosivuilta.

Lähettiläämme Paula Kuntsi-Ruuskan sanoin: ”Tehdään yhdessä upea Kerava 100 -juhlavuosi!”