Kirjaston varausten tekstiviesti-ilmoitukset eivät tule perille – tarkista oma asiakastilisi

Mikäli olet varannut aineistoja kirjastosta, nyt on hyvä hetki tarkistaa oma asiakastilisi ja katsoa, onko varauksesi jo noudettavissa.

Keravan kirjaston noudettavien varausten hyllyssä on tällä hetkellä paljon noutoa odottavia varauksia. Suureen määrään vaikuttaa vilkkaan syyskauden lisäksi kirjaston uuden tietojärjestelmän käyttöönotto, jossa on vielä hieman alkukankeutta.

Keravan kirjaston ja muiden Kirkes-kirjastojen noudettavien varausten tekstiviesti-ilmoitukset eivät tällä hetkellä tule perille asiakkaille. Mikäli olet varannut aineistoja kirjastosta, nyt on hyvä hetki tarkistaa oma asiakastilisi ja katsoa, onko varauksesi jo noudettavissa. Oma asiakastili kannattaa tarkistaa, ettei varattu aineisto vain jää noutamatta.

Pääset tarkistamaan varaustesi tilanteen kirjautumalla Kirkes-verkkokirjastoon sivulla kirkes.finna.fi. Voit myös ottaa yhteyttä kirjastoon ja tiedustella varaustesi tilannetta: Puhelinnumero 040 318 2580 ja sähköposti kirjasto@kerava.fi.

Vian syytä etsitään ja se korjataan mahdollisimman pian. Kirjasto pahoittelee tilannetta ja kiittää asiakkaita kärsivällisyydestä.