Vapun poikkeavat aukioloajat kirjastossa

Vappu, järjestelmäpäivitys ja helatorstai tuovat muutoksia Keravan kirjaston aukioloaikoihin.

Kirjasto on vappuaattona, tiistaina 30.4. avoinna klo 8–18. Vappupäivänä, keskiviikkona 1.5. kirjasto on kiinni. Lehtisalin omatoimikirjasto on käytettävissä molempina päivinä tavalliseen tapaan klo 6–22.

Tietojärjestelmän päivitys sulkee kirjaston ja tietojärjestelmät

Kirjaston tietojärjestelmää päivitetään 5.–7.5.2024. Päivitys aiheuttaa muutoksia kirjaston aukioloaikoihin ja verkkopalveluiden käyttöön.

Sunnuntaina 5.5. lehtisalin omatoimikirjasto on käytettävissä klo 6–18.

Maanantaina 6.5. kirjasto on suljettu koko päivän ja tiistaina 7.5. klo 13 asti. Myös omatoimikirjasto on suljettu mainittuina aikoina.

Tiistaina 7.5. kirjasto on avoinna klo 13-20, ja omatoimikirjasto on käytettävissä illalla klo 20–22.

Kirjaston tietojärjestelmät eli verkkokirjasto ja e-aineistot ovat pois käytöstä sunnuntaista 5.5. klo 18 alkaen ja palautuvat käyttöön tiistaina 7.5. iltapäivän aikana.

Asiakkaiden käyttöliittymät säilyvät ennallaan päivityksen jälkeen, ja esimerkiksi Kirkes-verkkokirjasto näyttää edelleen samalta kuin nyt.

Helatorstain poikkeavat aukioloajat

Helatorstain aattona, keskiviikkona 8.5., kirjasto on avoinna klo 8–18. Helatorstaina 9.5. kirjasto on kiinni. Omatoimikirjasto on molempina päivinä avoinna tavalliseen tapaan klo 6–22.

Perjantaina ja lauantaina kirjasto palvelee normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Voit tarkistaa ajantasaiset aukioloajat kirjaston verkkosivuilta.