Keravan kesäkirppis

Tule myymään, ostamaan ja nauttimaan kierrätyshenkisestä tunnelmasta kesäkirppikselle! Kesäkirppis on keravalaisten kohtaamispaikka, jossa voit tehdä onnistuneita löytöjä tai saat hyvän mielen tavaroiden löytäessä uuden omistajan.

Keravan kaupunki järjestää kesäkirppiksen Paasikivenaukiolla kirjaston edustalla, osoitteessa Paasikivenkuja. Kaikille avoimia kirpputori-iltoja pidetään noin kerran viikossa touko–elokuussa.

 • Kesän 2024 kirpputoripäivät ovat:

  la 25.5. klo 10-14 Siivouspäivä
  to 30.5. klo 16-20
  to 6.6. klo 16–20
  to 13.6. klo 16–20
  to 4.7. klo 16–20
  to 11.7. klo 16–20
  to 18.7. klo 16–20
  to 25.7. klo 16–20
  to 15.8. klo 16–20
  to 22.8. klo 16–20
  to 29.8. klo 16–20

   

Tule myymään kesäkirppikselle

Kesäkirppikselle et tarvitse ennakkovarausta tai -ilmoittautumista. Maksuttomat myyntipaikat jaetaan paikan päällä kirpputorin alkaessa. Järjestyksenvalvoja jakaa ja osoittaa paikat myyjille, jonka jälkeen myynnin saa aloittaa. Kirpputoripöytiä koossa 150 cm x 70 cm on jaossa noin 30 kappaletta. Kirpputorilla voi myydä myös omalta pöydältään tai ilman pöytää.

Kirpputorimyyjän muistilista:

 • Odota, että järjestyksen valvoja osoittaa sinulle myyntipaikan.
 • Paikkoja ja pöytiä aletaan jakamaan kirppiksen alkaessa kello 16.
 • Pöydät palautetaan järjestyksenvalvojalle takaisin viimeistään kello 20, kun kirpputori loppuu.
  • Autolla ajaminen kirpputorialueella on ehdottomasti kielletty. Jalankulkijoiden turvallisuuden takaamiseksi myyntialueelle tai kirjaston edustan jalankulkualueelle ei saa tulla autolla tai muulla moottoriajoneuvolla edes auton tyhjennystä tai täyttöä varten. Myytävät tavarat on tuotava esimerkiksi jalkaisin pysähtymis- ja parkkipaikoilta. Auton voi jättää kirppiksen ajaksi esimerkiksi rautatieaseman tai Keskikadun parkkipaikoille tai alueen parkkihalleihin.
  • Kirppis avataan säällä kuin säällä, jos paikalle saapuu myyjiä. Mikäli sää on huono, on myynti aloitettava tunnin sisällä kirppiksen aloitusajankohdasta. Mikäli myyjiä ei ole, kirppistapahtuma perutaan tunnin kuluttua aloituksesta, eli jos kirppis alkaa klo 16 ja sataa, eikä myyjiä ole ilmaantunut klo 17 mennessä, kirppis perutaan.
  • Kirppis on tarkoitettu yksityishenkilöille vanhojen tavaroiden ja omien käsitöiden myyntiin. Kiellettyä on ammattimainen myyntitoiminta, elintarvikkeiden mukaan lukien marjojen ja sienien myyminen sekä uusien tavaroiden myyminen.
  • Mikäli väärinkäytöksiä ilmenee, myyjä ei enää voi osallistua kirpputorille myyjänä samalla kirpputorikaudella.
  • Jokainen vie pois omat roskansa. Alueella ei ole roskien keräyspisteitä kirppiskäyttöön.

  Kesäkirppiksen säännöt ovat Keravan kaupungin laatimat. Kirppissääntöjen rikkomisesta seuraa huomautus, poistumiskäsky ja mahdollisesti myyntikielto loppukesäksi. Ongelmatilanteissa valvojat ottavat yhteyttä poliisiin.

  Kirppissääntöjä noudattamalla varmistat omalta osaltasi, että kesäkirppis säilyy kaikille turvallisena, miellyttävänä ja leppoisana kohtaamispaikkana sekä yhteisötapahtumana.

Lisätietoja

Kulttuuripalvelut

Käyntiosoite: Keravan kirjasto, 2. kerros
Paasikivenkatu 12
04200 Kerava
kulttuuri@kerava.fi