Keravan Rumpu ja Pilli veti Kerava-salin täyteen alakoululaisia

Keudan Kerava-sali täyttyi tänään 16.2. Keravan alakoululaisista viihdyttävän konsertin merkeissä. Illalla järjestetään vielä kaikille kaupunkilaisille avoin Ystäväni Kerava -konsertti samaisessa paikassa, tervetuloa mukaan!

Keravan alakoululaiset pääsivät nauttimaan aamupäivän musiikkituokiosta, joka täytti Kerava-salin rumpujen pärinällä ja iloisilla rytmeillä. Konsertissa kuultiin muun muassa jazzia, viidakkorytmejä sekä espanjalaisia säveliä. Mukana oli oppilaita kaikista Keravan alakouluista. Oppilaat toivottivat tervetulleiksi Keravan kulttuuripalveluiden Mari Kronström ja musiikkituokion juonsi luokanopettaja sekä saksofonisti Pasi Puolakka.

Yleisö oli upeasti mukana heti konsertin alusta lähtien ja viimeistään parin vuoden takainen Despacito-hitti tempaisi kaikki mukaansa. Aina iloinen Rumpalin Rallatus oli mukana ohjelmistossa, jolloin koko lähes 400 hengen yleisö pääsi mukaan rummuttamaan. Oppilaat viihtyivät esityksessä silminnähden loistavasti. Rumpalin Rallatusta oli harjoiteltu jo etukäteen luokkahuoneissa YouTube-videoiden avulla.

-Yleisömme oli tänään aivan mahtava ja tunnelma oli koko konsertin ajan katossa. Idea konsertin toteuttamisesta lähti juhlavuoden yhteisöllisyydestä. Halusimme mahdollistaa lapsille konserttielämyksen oikeassa konserttisalissa valoineen ja äänineen päivineen, iloitsee yhtyeen solisti Roosa Lehtinen.

Moni oppilaista kävi konsertin jälkeen kiittelemässä yhtyettä halauksin ja yläfemmoin. Myös opettajat olivat tyytyväisiä esitykseen.

Konsertti oli osa kulttuuripolun ohjelmaa

Mainio konsertti oli osa Keravan kulttuuripolun ohjelmaa. Keravan varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa sekä perusopetuksessa on suunniteltu, miten kulttuuri-, taide- ja kulttuuriperintökasvatusta toteutetaan osana opetusta päiväkodeissa ja kouluissa.

Keravan kulttuuripolku tarjoaa keravalaisille lapsille ja nuorille yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua, kokea sekä tulkita taidetta, kulttuuria ja kulttuuriperintöä. Keravalaiset lapset kulkevat kulttuuripolkua esiopetuksesta perusopetuksen loppuun saakka. Tutustu Keravan kulttuuripolkuun: Kulttuuripolku

Tervetuloa kaikille avoimeen konserttiin illalla 16.2.

Kaupungin juhlavuoden kunniaksi Keravan Rumpu ja Pilli esittää ilmaisen viihteellisen musiikki-illan kaikille keravalaisille ja keravanmielisille Kerava-salissa perjantaina 16.2. klo 19 alkaen. Luvassa on hyvän mielen musiikkia menneiltä vuosikymmeniltä, unohtamatta elämäniloisia afrokuubalaisia rytmejä.

Vierailevina muusikkoina mukana esiintyvät esimerkiksi Antti-Pekka Niemi (kontra-basso), Jari Perkiömäki (saksofonit), Otso Puolakka (sähköbasso), Juhana Valtonen (trumpetti) sekä Kansallisoopperan Lyöjät.

Lisätiedot illan konsertista kaupungin tapahtumakalenterista: Tapahtumakalenteriin.

Järjestäjät

Konsertit järjestetään yhteistyössä Keravan Rumpu ja Pilli -yhteen ja Keravan kaupungin kanssa. Keravan Rumpu ja Pilli on iloinen keravalaisten musiikin ammattilaisten ja harrastajien joukko.