Sirkustaiteilija esiintyy siniseksi valaistulla näyttämöllä.

Koko perheen nykysirkusesitys Kadonnut kutsuu yhteiseen loistoon

Agit-Cirkin ja Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen tuottama koko perheen nykysirkusesitys Kadonnut nähdään Keuda-talon Kerava-salissa keskiviikkona 12.10.2022.

Akrobaattikaksikko Jenni Lehtisen ja Sasu Peistolan esittämä teos on saanut kiitosta esityksen ihastuttavan vangitsevasta tunnelmasta. Kadonnut on kaunis, hauska ja toisinaan hivenen vakavakin sanaton nykysirkusteos. Herkät tasapainot ja ihmeellinen pariakrobatia herättelevät ajattelemaan, kuinka tärkeää on välittää toisesta ja arvostaa jokaisen omaa erityistä tapaa loistaa.

Kadonnut kahmaisee katsojan mukaan sisäisen valonsa ja toisensa kadottaneiden sirkustaiteilijoiden muistojen ja toiveiden maailmaan, jossa uskomaton on jokapäiväistä. Matka sirkusseurueen kanssa vie katsojan hersyvän naurun, pienten kommellusten ja muutamien piilotettujen kyynelten poluille, joiden päässä kajastaa yhteinen loisto.

Katso Kadonnut-teoksen esittelyvideo.

Teoksen taitopari Jenni Lehtinen ja Sasu Peistola on esiintynyt lähes 15 vuoden ajan yli kymmenessä eri maassa. Heidän mieleenpainuvan omaleimainen ja karismaattinen tyylinsä koskettaa katsojia ikään katsomatta. Jenni Lehtinen ja Sasu Peistola ovat esiintyneet yli 20 eri teoksessa sirkus-, tanssi- ja ooppera-areenoilta satamakaupunkien katusirkuksiin. Heidän erityisosaamiseensa kuuluu pariakrobatian lisäksi ilma-akrobatia, käsilläseisonta ja kahvakuulajongleeraus.

Esityksen kesto on 50 minuuttia ja ikäsuositus kaikille yli 3-vuotiaille.

Liput maksavat 10 euroa (peruslippu) ja 35 euroa (perhelippu). Osta liput lippu.fi:stä. Lippuja on myynnissä myös ovelta tuntia ennen esitystä.

Tilaisuuden järjestää Keravan kulttuuripalvelut.

Lisätietoja:

Kuva: Jouni Ihalainen