Tule mukaan järjestämään Keravan 100-vuotisjuhlavuotta

Keravalaisilla on vuonna 2024 aihetta juhlaan, kun kaupungin 100-vuotisjuhlia vietetään koko vuoden ajan. Juhlavuosi näkyy kaupungissa sekä pienillä että isommilla tavoilla. Etsimme mukaan erilaisia toimijoita – henkilöitä, yhdistyksiä, yrityksiä ja vapaita ryhmiä - toteuttamaan elävää ja monipuolista ohjelmaa.

Juhlavuoden infotilaisuus

Järjestämme infotilaisuuden 23.5. klo 18.00 Keravan kirjaston Pentinkulma-salissa. Esittelemme juhlavuoden teemaa, visuaalista ilmettä ja alustavaa aikataulua. Vastaamme myös mielellämme esille nouseviin kysymyksiin.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta.

Toivomme, että mahdollisimman moni keravalainen toimija pääsee paikan päälle kuulemaan ajankohtaiskatsauksen sekä keskustelemaan alustavalla tasolla jo nyt, minkä tyyppistä ohjelmaa voisimme yhdessä toteuttaa. Rajana on vain tapahtumien järjestäjien mielikuvitus. Miten sinä tai yhteisösi haluaisitte juhlistaa satavuotiasta Keravaa? Saisimmeko aikaiseksi yhteisvoimin sata erikokoista tapahtumaa? Kaupunkilaiset voivat toteuttaa ohjelmia osaksi suurempia kaupunkitapahtumia, tai omiksi kokonaisuuksikseen pitkin vuotta.

Keravan vahvuuksia ovat yhteisöllisyys ja joukkovoima, jotka synnyttävät elävää kulttuuria ja yhteistä hyvää. Haluamme vaalia tätä myös jatkossa ja rakentaa juhlavuoden ohjelmaa kanssanne.

Osallistumisen kriteerit ja yhtenäinen viestintä

Kriteerit juhlavuoden ohjelmaan pääsyyn ja rahoitusmahdollisuuksista julkistetaan keväällä 2023 ja kerromme asiasta tarkemmin infotilaisuudessa 23.5.

Juhlavuoden viestintä on yhtenäistä ja sille luodaan oma visuaalinen ilme. Juhlavuoden ohjelman viestintää koordinoi kaupungin viestintäpalvelut.

Juhlavuoden ohjelma julkistetaan marraskuussa 2023, mutta ohjelmaa voi täydentää vuoden 2024 loppuun saakka. Tapahtumien virallisena tiedotuskanavana toimii tapahtumat.kerava.fi sekä kaupungin www-sivu.

Tervetuloa!

Lisätiedot

Viestintäjohtaja Thomas Sund, puh. 040 318 2939, thomas.sund@kerava.fi
Toimialajohtaja Anu Laitila, puh. 040 318 2055, anu.laitila@kerava.fi
Kulttuuripalvelupäällikkö Saara Juvonen, puh. 040 318 2937, saara.juvonen@kerava.fi