Ikiliikkuja-viikolla on luvassa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ikäihmisille

Kerava on mukana Ikäinstituutin organisoimassa valtakunnallisessa Ikiliikkuja-viikossa 11.–17.3. Teemaviikko tarjoaa runsaasti liikkumismahdollisuuksia senioreille sekä tietoa ja vinkkejä voima- ja tasapainoharjoitteluun ikääntyessä.

Ikiliikkuja-viikko Keravalla

Keravalla kaupungin liikuntapalvelut, liikuntaseurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuolista ohjelmaa viikon aikana, jotta jokainen voi löytyy itselleen sopivan tavan liikkua! Uimahallissa järjestettyihin tunteihin pääsee mukaan uintimaksun hinnalla, muuten kaikki ohjelma on maksutonta. Osaan tunneista ilmoittaudutaan mukaan ennakkoon.

-Olemme iloksemme saaneet todella runsaasti ohjelmaa järjestettyä teemaviikolle yhteistyössä paikallisten yhdistysten, seurojen ja yritysten kanssa. Nyt on hyvä mahdollisuus tulla kokeilemaan erilaisia tunteja ja toivomme tietysti mahdollisimman paljon osallistujia mukaan, kertoo Keravan kaupungin liikuntasuunnittelija Sara Hemminki.

Ohjelma tulee vielä täydentymään ja tarkentumaan. Teemaviikon ohjelma löytyy kaupungin tapahtumakalenterista: Tapahtumakalenteriin. Ohjelma toimitetaan tällä viikolla paperisena Keravan uimahalliin, Keravan kirjastoon ja Keravan asiointipisteeseen Sampolaan.

Toivotamme liikunnallista viikkoa senioreille!

Lisätietoja Ikiliikkuja-viikosta Keravalla

  • Keravan kaupungin liikuntasuunnittelija Sara Hemminki, sara.hemminki@kerava.fi, 040 318 2841
  • Ikiliikkujan viikko Ikäinstituutin sivuilla: Ikäinstituutti.fi