Keravan kaupunki on aloittanut kummiurheilijatoiminnan

Keravan kaupungin kaikkien aikojen ensimmäiset kummiurheilijat ovat painonnostaja Janette Ylisoini ja yleisurheilija Eveliina Määttänen. Kummiurheilijavalinnat julkistettiin Keravan päivänä sunnuntaina 18.6.

Kummiurheilijatoiminta yhdistää huippu-urheilun tukemisen ja kaupungin markkinoinnin. Kummiurheilijat ovat kansallisesti tai kansainvälisesti jo menestyneitä urheilijoita, jotka toimivat esikuvana lapsille ja nuorille ja vievät eteenpäin liikunnan ja urheilun positiivista sanomaa.

-Molemmat naiset ovat jo saavuttaneet merkittäviä etappeja urheilu-urallaan. Keravan kaupunki haluaa tukea Janetten ja Eveliinan matkaa kohti maailman huippua, kertoo Keravan kaupungin liikuntapalvelujohtaja Eeva Saarinen.

Eveliina ja Janette ovat tyytyväisiä kummiyhteistyön aloitukseen. Sopimukset allekirjoitettiin keskiviikkona 21.6. Keravan kaupungintalolla kaupunginjohtaja Kirsi Rontun kanssa.

Kaupunginjohtaja Kirsi Rontu, yleisurheilija Eveliina Määttänen, painonnostaja Janette Ylisoini ja liikuntapalvelujohtaja Eeva Saarinen

-Kummiurheilijuus on minusta hieno tilaisuus innostaa keravalaisia lapsia ja nuoria liikkumaan ja urheilemaan, iloitsee Eveliina Määttänen.

-Kiitos hienosta tilaisuudesta Keravan kaupungille. Kummina minulla on mahdollisuus tuoda Keravaa ja kaupungin palveluita esille, summaa Janette Ylisoini.

Keravan kaupunki seuraa Janetten ja Eveliinan kummiurheilijakautta ja kertoo siitä verkkosivuillaan ja Facebook- ja Instagram-tileillään. Janetten oma Instagram-tili on @ylisoinijanette ja Eveliinan @eveliinaviola.

Kummiurheilijat Eveliina Määttänen ja Janette Ylisoini Keravan kaupungintalolla

Kummiurheilijatoiminta Keravalla

Kummiurheilijoiden kanssa on sovittu määräaikaisesta markkinointiyhteistyöstä. Määräaikainen markkinointiyhteistyö solmitaan Kerava-yhteyden omaavan kansallisesti tai kansainvälisesti kiinnostavan urheilijan tai joukkueen kanssa. Yhteistyöhön valittavaa tulevaa tai jo nykyistä urheilijaa kutsutaan Keravan kummiurheilijaksi. 

Eveliina Määttäsen ja Janette Ylisoinin kanssa on solmittu kummiurheilijasopimukset vuoden 2024 loppuun saakka. Tämän jälkeen kaupunki voi esittää uusille kummeiksi sopiville urheilijoille yhteistyösopimusta. Saamansa tuen vastineeksi kummiurheilija sitoutuu erikseen sovittuihin yhteistyötilaisuuksiin ja markkinointiviestintään.