Tule mukaan viettämään Unelmien liikuntapäivää keskiviikkona 10.5.

Kerava osallistuu valtakunnalliseen Unelmien liikuntapäivään keskiviikkona 10.5. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua.

-Järjestämme päivän kunniaksi kaikille kaupunkilaisille avoimen luontoretken Ollilanlammelle sekä ohjattuja jumppia uimahallilla. Unelmien liikuntapäivä on hyvä mahdollisuus tutustua lähiluontoon tai käydä kokeilemassa kaupungin jumppia tavallista edullisemmin, kertoo Keravan kaupungin liikuntasuunnittelija Anni Kettunen.

Päivän aikana Ollilanlammen taukopaikalla on retkeilijöille tarjolla mehua, makkaraa ja vegenakkeja klo 14–18. Haitaristi Henna-Maija Kuki esiintyy taukopaikalla klo 16. Ollilanlampi on Keravan suurin lampi, joka nevoineen muodostaa mielenkiintoisen luonto- ja retkeilykohteen. Ollilanlammen lähiympäristö on vilkkaassa käytössä olevaa ulkoilualuetta: lammen ja sen pohjoispuolisen nevan välissä kulkee pitkospuureitti, joka yhtyy ympäristössä kulkeviin metsäpolkuihin.

Keravan uimahallilla järjestetään ohjattuja jumppia klo 13 alkaen ja mukaan pääsee uintimaksun hinnalla. Luvassa on vesijumppaa, seniorikuntojumppaa, reippaampaa kuntojumppaa ja kehonhuoltoa.

Unelmien liikuntapäivä on valtakunnallinen teemapäivä

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua ja järjestää tapahtumia. Teemapäivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle.

Unelmien liikuntapäivää on toteuttamassa suuri joukko eri toimijoita yhdessä. Sitä ovat edistämässä lukuisat liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat. Unelmien liikuntapäivän kokonaisuutta koordinoi Suomen Olympiakomitea.

Tervetuloa mukaan viettämään Unelmien liikuntapäivää sankoin joukoin!

Lisätietoja

Jatkuvat Keravan kaupungin liikuntapalvelut löytyvät osoitteista