Osallistu ja vaikuta Kauppakaaren kehittämiseen – vastaa kyselyyn

Verkkokysely on auki asukkaille ja elinkeinoelämän toimijoille 1.2.–1.3.2024. Nyt voit kertoa mielipiteesi ja toiveesi siitä, mihin suuntaan Kauppakaarta eli kävelykatua pitäisi tulevaisuudessa kehittää.

Rakennamme Keravalle elinvoimaista, vehreää ja toimivaa keskustaa. Keskustan alue uudistuu kokonaisuudessaan, ja sen myötä myös kävelykatua tullaan kehittämään toimivammaksi ja viihtyisämmäksi.

Tavoitteena on vetovoimainen kokonaisuus, joka palvelee niin kaupunkilaisia, yrityksiä kuin kiinteistöjä.

Vastaamalla kyselyyn annat hyödyllistä tietoa Kauppakaaren yleissuunnitelmaa varten

Keräämme verkkokyselyn avulla lähtötietoja vuoden 2024 aikana toteutettavaan Kauppakaaren yleissuunnitelman laatimiseen.

Yleissuunnitelma toimii pohjana keskustan kävelykadun tarkempaan rakennussuunnitteluun, jonka perusteella toteutetaan peruskorjaus. Peruskorjauksen yhteydessä maan alla sijaitseva infrastruktuuri, osa katukiveyksistä, penkit ja leikkivälineet sekä viheralueet uudistuvat.

Saatuja vastauksia hyödynnetään suunnittelutyössä. Suunnittelu toteutetaan konsulttityönä.

Kaupunkilaisia, kiinteistön omistajia ja yrittäjiä osallistetaan suunnitteluun, ja kaikkia osallisia informoidaan aktiivisesti suunnittelun etenemisestä. Kauppakaaren yleissuunnitelma toimii yksityiskohtaisemman peruskorjaussuunnittelun ja tonttien visuaalisen ilmeen kehittämisen pohjana.

Tervetuloa vastaamaan kyselyyn

Asukkaille suunnattu verkkokysely: Maptionnaire.

Elinkeinoelämälle eli Kauppakaaren varrella oleville yrityksille, kivijalkaliikkeille ja kiinteistön omistajille suunnattu verkkokysely: Maptionnaire.

Molemmat kyselyt ovat auki 1.3.2024 saakka.

Lisätiedot: projektipäällikkö Johanna Inkiläinen, johanna.inkilainen@kerava.fi, 040 318 2504