Tervetuloa kaupunginjohtajan asukasiltaan Savion koululle 23.4. klo 17–19

Alueellisessa asukasillassa kaupunginjohtaja ja kaupungin asiantuntijat esittelevät Savion alueella käynnissä olevia ajankohtaisia hankkeita. Tule mukaan keskustelemaan illan teemoista. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen.

Asukasillassa käsitellään monia kiinnostavia aiheita:

Uusi Kerava

Keravan kaupunki valmistelee parhaillaan organisaatiomuutosta, jonka tavoitteena on vahva ja elinvoimainen kaupunki. Organisaatiomuutoksen lähtökohtana ovat hyvinvoivat keravalaiset ja innostunut henkilöstö. Miksi organisaatiomuutosta tarvitaan ja millainen on Uusi Kerava? Näistä asioista kuulet lisää tilaisuudessa.

Datakeskus

Keravan kaupunki käynnistää Eteläisen Jokilaakson osayleiskaavan ja asemakaavan laatimisen Lahden moottoritien ja Keravanjoen väliselle alueelle. Tavoitteena on mahdollistaa datakeskuksen sekä tarvittavien liikenneyhteyksien sijoittuminen alueelle.

Savionselänteen korven suojelu

Savionselänteen korpi sijaitsee aivan Keravan eteläosissa rajautuen Vantaan kaupungin rajaan. Alueesta halutaan muodostaa luonnonsuojelulain mukainen luonnonsuojelualue.

Seurakunnan tontti

Seurakunnan tontilla, osoitteessa Koivikontie 9, on käynnistetty vuonna 2017 asemakaavamuutos, jotta alueelle toteutettaisiin täydennysrakentamista. Asukasillassa esitellään hankkeen kuulumiset.

Palveluverkkosuunnitelma Savion näkökulmasta

Keravan palveluverkko on pitkän aikavälin investointisuunnitelma, jossa esitetään keskeiset investointitarpeet eri palvelukokonaisuuksista seuraavan 10 vuoden ajalta. Palveluverkon muodostavat kaikki Keravan kaupungin tarjoamat palvelut, jotka toimivat eri kiinteistössä tai julkisessa kaupunkitilassa. Näitä palveluita ovat muun muassa päiväkodit, koulut, nuorisotilat, liikuntatilat, ulkotilassa olevat liikuntapaikat, kirjasto, museot ja opiston palvelut sekä viheralueet, puistot ja virkistysreitit.

Savion kehittämisryhmän kuulumiset

Keravan kaupunkikehityspalveluissa valmistellaan Saviolle idea- ja kehittämissuunnitelmaa. Tavoitteena on löytää uusia ideoita erityisesti asemanseudun kehittämistä varten. Savion tulevaisuuden näkymiä on hahmoteltu yhteistyössä asukkaiden, yrittäjien ja kiinteistönomistajien sekä muiden toimijoiden kanssa.