Tervetuloa Sompionpuiston asukasiltaan Sompion koululle 11.6. klo 18–20

Asukasillan aiheena on tarkastella Sompionpuiston puistosuunnitelman luonnosehdotuksia ja käydä läpi asukkaiden toiveita ja kehittämisideoita. Voit osallistua tapahtumaan myös Teamsin välityksellä.

Keravan kaupunki kehittää Sompionpuiston aluetta monipuoliseksi virkistysalueeksi, jossa huomioidaan kattavasti eri ikäiset käyttäjät ja harrastajat. Keravan skeittipuisto sijoitetaan Sompionpuistoon, ja puiston kehittäminen tapahtuu hyväksytyn yleissuunnitelman puitteissa.

Tavoitteena on kehittää puiston vehreää ja luonnonmukaista ilmettä ja sijoittaa toiminnallisia harrastuspaikkoja hiekkakentän tuntumaan, jolloin puistosta saadaan rakennettua kaikkia palveleva virkistysalue. Suunnittelutyöhön osallistetaan asukkaita suunnitteluprosessin eri vaiheissa.

Sompionpuiston hiekkakentän ja nurmikentän alueella tullaan tekemään maaperämittauksia ja kartoituksia kesäkuun aikana.

Tule paikan päälle tai osallistu asukasiltaan Teamsin välityksellä

Asukasilta järjestetään 11.6. klo 18–20 hybridinä:

Paikka: Sompion koulu, Tiilisali, osoitteessa Aleksis Kiven Tie 18, 04200 Kerava

  • Paikka: Sompion koulu, Tiilisali, osoitteessa Aleksis Kiven Tie 18, 04200 Kerava
  • Etäyhteys Teamsin välityksellä: liity Teams-tapahtumaan.

Etäyhteys avataan noin 10 minuuttia ennen asukasillan alkua. Etäosallistujat voivat osallistua keskusteluun kirjallisesti sähköisen kommentointialustan kautta, johon osallistujat saavat erillisen linkin tapahtumaan liittymisen jälkeen. Toivomme, että etäosallistujat pitävät kamerat kiinni ja mikrofonit mykistettynä.

Lisätiedot

Keravan kaupunkitekniikan toimialan projektipäällikkö Johanna Inkiläinen, johanna.inkilainen@kerava.fi, puh. 040 318 2504