Kaupunki kutsuu keravalaiset osallistumaan 99-vuotiaan Keravan juhlintaan Keravan päivänä

Vuosittainen kaikkien keravalaisten juhla koittaa sunnuntaina 18.6.2023. Ilmoittaudu mukaan esiintymään, järjestä oma tapahtumasi tai esittele toimintaasi kojupaikalla.

Keravan päivä 18.6.2023 kokoaa yhteen kaikki keravalaiset nauttimaan kesäisestä juhlatunnelmasta. Tänä vuonna ilmassa on erityistä innostusta, sillä 99-vuotiaan Keravan 100-vuotisjuhlavuosi on jo aivan nurkan takana.

Juhlassa julkistetaan perinteiseen tapaan Keravan tähti -laatan saaja sekä Vuoden keravalainen. Keravan päivän keskiössä ovat kuitenkin itse keravalaiset, jotka näkyvät ja kuuluvat katukuvassa omilla tapahtumillaan ja esityksillään.

Keravan päivä hakee tapahtumia – tehdään juhla yhdessä!

Kaupunki kutsuu tänäkin vuonna keravalaiset tuottamaan innostavaa ohjelmaa juhlan kunniaksi. Keravan päivän ohjelmaan tervetulleita ovat kaikki maksuttomat tapahtumat eri puolilla Keravaa.

Ilahduta muita keravalaisia järjestämällä pieni tai suuri tapahtuma yksin, kaverin kanssa tai porukalla! Tapahtuma voi olla vaikkapa kirpputori omalla pihalla, teehetki parvekkeella, satutuokio puistossa, nokkahuilukonsertti bussipysäkillä tai pantomiimiesitys kadunkulmassa. Vain mielikuvitus on rajana!

Aiotko esiintyä Keravan päivän kunniaksi? Vie ikimuistoinen esityksesi estradille! Keravan päivänä sinulla on mahdollisuus varata esiintymislava maksutta käyttöösi.

Ilmoita tapahtumasi tai esityksesi mukaan Keravan päivän ohjelmaan helposti sähköisellä lomakkeella viimeistään 2.6.2023. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Kun olet saanut vahvistuksen, luo tapahtuma Keravan tapahtumakalenteriin osoitteessa tapahtumat.kerava.fi.

Ilmoittaudu omalla ohjelmallasi (webropol).

Ilmoittautuminen kojupaikoille avoinna

Keravan päivään on aiempien vuosien tapaan mahdollista osallistua myös toiminnan esittelykojulla kävelykadulla klo 11.00–18.00. Ilmoittaudu kojupaikoille viimeistään 2.6.2023. Otathan huomioon, että paikkoja on jaossa rajallisesti. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaupunki ei järjestä ilmoittautuneille kalusteita, kuten telttoja, katoksia tai pöytiä. Kalusteet tulee hankkia, rakentaa, purkaa ja kuljettaa itse.

Lue Keravan päivän info sekä tapahtumajärjestäjän säännöt Keravan tapahtumakalenterista ja ilmoittaudu kojupaikalle sähköisellä lomakkeella.

Ilmoittautuminen kojupaikoille (webropol).

Keravan päivän ilmoittautumisohjeet (tapahtumat.kerava.fi).

Tule mukaan tekemään Keravan päivästä keravalaisten näköinen!

Lisätietoja ja apua Keravan päivästä ja tapahtumaan osallistumisesta tapahtumajärjestäjänä antaa Keravan kulttuuripalvelut kulttuuri@kerava.fi sekä tapahtumatuottaja Mari Kronström 040 318 2009.