Jouluvalot loistavat Heikkilän kotiseutumuseon pihalla.

Keravan joulu -tapahtuman myyntipaikat haettavissa 17.11. asti

Keravan joulu -tapahtuma järjestetään Heikkilän kotiseutumuseon alueella 16.-17.12.2023. Joulutorin suositut markkinapaikat ovat nyt haettavissa.

Keravan joulu -tapahtuma järjestetään Heikkilän kotiseutumuseon alueella (Museopolku 1, Kerava) lauantaina 16.12. ja sunnuntaina 17.12. klo 10–18. Heikkilän pihapiiri tarjoaa ainutlaatuiset puitteet koko perheen joulutapahtumalle. Keravan joulu kutsuu ihmiset yhteen virittäytymään loppuvuoden juhlallisuuksiin. Tarjolla on kokemuksia ja tunnelmointia joulutorin, hyvän ruoan ja esitysten parissa.

Panostamme tänäkin vuonna tapahtumassa paikallisuuteen ja vastuullisuuteen. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin toista kertaa Heikkilässä. Kävijöitä oli runsaasti molempina päivinä ja tapahtuma sai paljon positiivista palautetta.

Keravan joulun joulutorilla on myynnissä lahjaksi sopivia tuotteita, kuten käsitöitä tai muita laadukkaita tavaroita, aineettomia lahjoja, joulupöytään sopivia herkkuja sekä tapahtumakävijöitä ruokkivia ruokatoimijoita.

Museoalueen joulutorille haetaan nyt joulun tunnelmaan sopivia myyjiä ja ruokatoimijoita. Hakuaika on 17.11. asti. Myyntipaikat ovat pääasiassa telttapaikkoja, jonne toimija tuo oman myyntitelttansa, mutta myös muutama pöydällinen paikka ja myyntiautoille tarkoitettu paikka alueelta löytyy.

Tämä on ensimmäinen vuosi, kun olemme mukana ja on ollut tosi positiivinen kokemus – ihanan tunnelmallista ja ihanat valot, ihmisiä saatu hyvin liikkeelle! Tapahtuma sopii myös hyvin tähän miljööseen.

Pancaker-minilettujen myyjä, Keravan joulu 2022

Joulutorille toivotaan erityisesti joulusesonkiin sopivia tuotteita. Myyntipaikkoja voivat hakea elintarvikkeita, käsitöitä tai muita laadukkaita tavaroita tai aineettomia lahjoja myyvät yritykset, yhdistykset ja muut toimijat. Paikat on tarkoitettu myyntitoimintaan, pelkkään toiminnan esittelyyn paikkoja ei myönnetä.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan ohjelmasisältöä tapahtumaan, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen kulttuuri@kerava.fi

Lisätietoja, paikkavuokrat ja hakulomake.

Tutustu Heikkilän kotiseutumuseoon Taide- ja museokeskus Sinkan verkkosivuilla.