Keravan kaupunki kerää kuntalaisilta tietoa turvallisuudesta – vastaathan viimeistään 20.11.

Keravan kaupungin kuntaturvallisuuskysely on avoinna 8.11.–20.11. Tuloksia hyödynnetään kaupungin turvallisuuden kehittämisessä ja arvioinnissa.

Keravan kaupunki haluaa olla turvallinen, viihtyisä ja uudistuva kaupunki, jossa arki on onnellista ja sujuvaa. Kaupungille on tärkeää, että jokainen tuntee olonsa turvalliseksi Keravalla. Kaupunki kerää kuntalaisten kokemuksia turvallisuudesta kuntalaiskyselyllä, johon voi vastata verkossa 8.11.–20.11.

Kyselyssä kuntalaiset pääsevät vastaamaan muun muassa asuinalue- ja katuturvallisuuteen, yleiseen turvallisuuteen ja omaan turvallisuuskäyttäytymiseen liittyviin kysymyksiin. Kuntalaisia pyydetään myös kertomaan näkemyksiään kaupungin turvallisuustyöstä ja siitä, millä keinoilla turvallisuutta voisi lisätä. Kyselyyn vastaaminen on anonyymia.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään kaupungin turvallisuuden kehittämisessä ja arvioinnissa. Kaikilla vastauksilla on siis suuri merkitys!

Vastaathan kyselyyn alla olevan linkin kautta viimeistään sunnuntaina 20.11. Kyselyyn vastaaminen vie maksimissaan 10 minuuttia. Voit halutessasi tallentaa lomakkeen keskeneräisenä ja jatkaa sen täyttämistä myöhemmin. Muistathan lopuksi lähettää vastauksesi.

Keravan kaupunki kiittää kaikista vastauksista!

Vastaa kyselyyn: Keravan kaupungin turvallisuuskysely (webropol)