Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 61 tulosta

Keravan kaupunki selvitti kaupunkilaisten mielipiteitä uimahallin höyrysaunojen tarpeellisuudesta

Keravan uimahallissa on käytössä yksi höyrysauna naisten puolella ja yksi miesten puolella. Kaupunki selvitti mielipiteitä höyrysaunojen tarpeellisuudesta. Selvityksen perusteella höyrysaunat säilytetään molemmilla puolilla ennallaan.

Keravalla riittää tekemistä lapsille ja nuorille talvilomaviikolla

Talvilomaviikolla 19.-25.2.2024 Keravalla järjestetään runsaasti lapsiperheille suunnattuja tapahtumia. Osa ohjelmasta on maksutonta ja maksullisetkin elämykset ovat edullisia. Osaan ohjelmasta ilmoittaudutaan ennakkoon.

Koululaisten kesätoiminnan järjestäjä – hae maksuttomia tiloja 11.2. mennessä

Keravan kaupunki tarjoaa koululaisille suunnatun kesätoiminnan järjestämiseen maksutta koulujen ja Untolan toimintakeskuksen tiloja. Yhdistykset, seurat ja järjestöt voivat hakea tiloja käyttöönsä.

Kerava oli ehdolla Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi Urheilugaalassa

Kerava oli hyvin esillä valtakunnallisessa Urheilugaalassa 11.1.2024. Kerava pääsi kärkikolmikkoon kisassa Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi yhdessä Kalajoen ja Porin kanssa. Urheilugaalan raati valitsi voittajaksi Porin.

Keravan Urheilijat tiedottaa: Keinukalliossa parkkialueet ja stadionalueen ladut kilpailukäytössä SU 7.1. klo 8–15

Keinukallion urheilupuistossa järjestetään sunnuntaina kansalliset hiihtokilpailut, mikä aiheuttaa muutoksia latujen käyttöön ja pysäköintiin.

Tervetuloa mukaan avustusklinikalle 10.1.2024

Keravan kaupunki jakaa vuosittain useita avustuksia kaupungissa toimiville rekisteröidyille yhdistyksille, järjestöille ja muille toimijoille.

Keravan kaupungin palveluiden aukiolot joulun aikaan

Kokosimme Keravan kaupungin palveluiden jouluaukiolot samaan uutiseen.

Uimahalli on kiinni torstaina 14.12.

Kerava on ehdolla Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi Urheilugaalassa

Kerava on yksi kolmesta Suomen liikkuvin kunta 2023 -kilpailun finalisteista. Keravalla on tehty pitkäjänteistä työtä sen eteen, että keravalaisten liikunnallinen elämäntapa lisääntyisi, helpottuisi ja olisi mahdollista kaikille.

Keravan kaupunki ja Sinebrychoff tukevat keravalaisia lapsia ja nuoria harrastestipendillä

Jokaisella tulisi olla mahdollisuus harrastaa. Keravalla on tehty pitkään yritysyhteistyötä, jotta mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsee harrastamaan perheen tuloista riippumatta.

Liikuntavälinekierrätys sai suuren suosion Keravalla

Keravan kaupunki järjesti liikuntavälinekierrätyksen ja liikuntavälinetorin ensimmäistä kertaa marraskuussa 2023. Tapahtuman suosio yllätti ja kierrätykseen lahjoitettiin runsaasti erilaisia hyväkuntoisia liikuntavälineitä.

Keravan kaupunki järjestää liikuntavälinekierrätyksen – tule tekemään löytöjä!

Löytyykö kaapeistasi tarpeettomaksi tai pieneksi jääneitä ulkoliikuntavälineitä, tai kaipaatko itse välineitä alkavalle talviliikuntakaudelle? Osallistu liikuntavälinekierrätykseen!