Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Kerava osallistuu Lukuviikon viettoon huhtikuussa

Kerava osallistuu kansallisen Lukuviikon viettoon, joka kokoaa lukemisen ystävät yhteen 22.–28.4.2024. Lukuviikko levittäytyy ympäri Suomen kouluihin, kirjastoihin ja kaikkialle, missä lukutaito ja lukeminen puhuttavat.

Kerava ja Valkeakoski kutsuvat kesällä asumisen ja rakentamisen tapahtumiin

Rakentamisesta ja asumisesta kiinnostuneet matkaavat tänä kesänä asuntotapahtumiin Keravan Kivisiltaan ja Valkeakosken Juusonniittyyn. Tapahtumien ajankohtaiset teemat puhuttelevat rakentamisen vaikeassa suhdanteessa.

Tervetuloa kaupunginjohtajan asukasiltaan Savion koululle 23.4. klo 17–19

Alueellisessa asukasillassa kaupunginjohtaja ja kaupungin asiantuntijat esittelevät Savion alueella käynnissä olevia ajankohtaisia hankkeita. Tule mukaan keskustelemaan illan teemoista. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen.

Lasten tunnelmalliset yöleirit Tuusulassa Rusutjärven rannalla – ilmoittaudu mukaan!

Kesärinteen Leirikesä on kaikille noin 7–12-vuotiaille lapsille tarkoitettu yöleiri Tuusulassa Kesärinteen leirikeskuksessa.

Sähköautojen latauspisteet tulevat pakollisiksi toimitilakiinteistöissä ennen vuotta 2025

Keravan rakennusvalvonta muistuttaa liikekiinteistöjen omistajia huolehtimaan siitä, että pysäköintitaloissa ja pysäköintialueilla on riittävästi sähköajoneuvojen latauspisteitä 31.12.2024 mennessä.

Tervetuloa Keravan kaupungin ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen yhteiseen palveluverkon asukasiltaan

Asukasilta järjestetään Keravan kaupunginkirjaston Satusiivessä 15.4. klo 17–19. Tule kertomaan mielipiteesi palveluverkkosuunnitelmien luonnoksista ja tutustumaan lähivuosien investointeihin. Kahvitarjoilu!

Keravan verkkosivuista tehtiin käyttäjätutkimus

Käyttäjätutkimuksella selvitettiin käyttäjien kokemuksia ja kehittämistarpeita sivustosta. Verkkokysely oli vastattavana 15.12.2023 -19.2.2024, ja siihen osallistui yhteensä 584 vastaajaa. Tutkimus toteutettiin kerava.fi-sivustolle ilmestyneellä ponnahdusikkunalla, joka sisälsi linkin kyselylomakkeeseen.

Tähtiä Keravalta -ilta 17.4. kirjastolla: Ne mahtavat Heiskaset

Kari, Seppo, Juha ja Ilkka. Siinä on veljessarja keravalaisia Heiskasia, joista kahdesta tuli Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja muista muilla tavoin mainioita kansalaisia. Mitä Heiskasen sisaruksille Kerava merkitsi ja merkitsee?

Keravan kaupungin viherpalvelut hankkii käyttöönsä sähköpyörän

Ouca Transport -sähköpyörä on hiljainen, päästötön ja näppärä kulkupeli, jolla hoituu niin viheralueiden kunnossapitotyöt kuin työvälineiden kuljettaminen. Pyörä otetaan käyttöön toukokuun alkupuolella.

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy kilpailuttaa uudelleen hallien rakennusurakan

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy:lle rakentamiseen aiemmin myönnetty miljoonan euron valtionavustus on saatu siirrettyä tälle vuodelle sillä edellytyksellä, että rakentaminen alkaa 30.9.2024 mennessä.

Keravan asiointipisteessä poikkeavat aukioloajat 9. - 11.4.2024

Keravan asiointipiste palvelee tiistaina 9.4. ja keskiviikkona 10.4. klo 8 - 16 äkillisesti muuttuneen henkilöstötilanteen vuoksi.

Keravan kirjastossa otetaan käyttöön Suomen kuntien yhteinen E-kirjasto

Kirkes-kirjastot, joihin myös Keravan kirjasto kuuluu, liittyvät kuntien yhteiseen E-kirjastoon.