Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Vesihuoltoverkoston saneeraus alkaa heinäkuussa Luhtaniituntiellä

Saneerausalue on Rajamäentien ja Seunalantien välissä. Saneerauksessa uusitaan käyttöikänsä päähän tulleet vesijohto ja jätevesiviemäri.

Kahdeksanmetrinen Heimo-teos nousi Keravan Kivisillan asuinalueelle

Keravan kaupunki ja Kivisillan uusi asuinalue saivat tällä viikolla merkittävän julkisen taideteoksen, kun kuvataiteilija Vesa-Pekka Rannikon Heimo-teos asennettiin Kivisillassa sijaitsevaan Pilskeen hulevesialtaaseen.

Perinteikäs Keski-Uudenmaan vammaismessut uudistuu tavoittaakseen asialleen entistä laajemman yleisön

Uusin silmin - eri kiva tapahtumapäivä kutsuu katsomaan maailmaa uusista näkökulmista Järvenpäässä lauantaina 5.10.2024.

Keravan lukion kesäajan tiedote

Juhlavuoden tapahtumat heinäkuussa

Yhtenä rintamana, Kerava sykkii täyttä elämää. Sen näyttää myös juhlavuoden täysi ohjelma. Heittäydy Kerava 100 -juhlavuoden pyörteisiin ja löydä itsellesi mieluisat tapahtumat heinäkuuhun.

Uusia ideoi­ta ja yh­teis­työ­tä KUU­MA-kun­tien yh­teis­ta­paa­mi­ses­sa

KUUMA-kuntien asiantuntijaryhmät kokoontuivat tiistaina 11.6. työstämään tärkeitä yhteiskehittämisen teemoja Mäntsälän kunnan isännöimänä Hirvihaaran kartanossa. Syventävän yhteistyön kautta pyritään löytämään KUUMA-seudulle yhteinen tavoitetila vuosille 2025–2027.

Keravan kaupungin ja Sinebrychoffin harrastestipendit jaettu keravalaisille lapsille ja nuorille

Sinebrychoff ja Keravan kaupunki myöntävät kaksi kertaa vuodessa harrastestipendejä, joilla tuetaan keravalaisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia. Syksyn harrastestipendejä jaettiin 81:lle nuorelle, yhteensä lähes 30 000 euroa.

Elokuussa Keravalla pelataan jalkapalloa hyvän asian puolesta 

Lauantaina 10.8.2024 Keravalla pelataan jalkapallo-ottelu, jonka kaikki tuotto lahjoitetaan tukemaan vähävaraisten nuorten harrastustoimintaan yli lajirajojen.

Vispilänkauppaa ja yövieraita -näyttely Heikkilän kotiseutumuseossa

Heikkilän kotiseutumuseossa juhlistetaan Kerava 100 -juhlavuotta ympäristötaiteen ja lemmen voimalla! Vispilänkauppaa ja yövieraita -näyttely on auki 16.6.–18.8.2024.

Lapsiperheiden psykososiaaliset palvelut hyvinvointialueella heinäkuussa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen tiedote lapsiperheiden psykososiaalisista palveluista 1.–26.7.2024.

Elinkeinopalveluiden uutiskirje 4/2024

Ajankohtaista asiaa keravalaisille yrittäjille.

Keravan päivä täynnä juhlatunnelmaa

Keravan päivänä 16.6. keskusta täyttyi juhlakansasta, kun kaupungin 100-vuotissyntymäpäiviä kokoonnuttiin viettämään yhteisen ruokapöydän äärelle.