Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden palvelunumerot 1.1.2023 alkaen

Vähävaraisten jouluruokailu Keravalla

Keravan vähävaraisten jouluruokailu järjestetään Sompion koulussa jouluaattona 24.12. Jouluruokaa on tarjolla klo 13.00–14.30. Ovet avataan klo 12.30.

Keravan lukio lomailee

Keravan lukion joululoma on 23.12.2022 - 8.1.2023 ja oppilaitos on loman ajan suljettu.

Kaupungin metsätyöt talvella 2022–2023

Keravan kaupunki kaataa kuivuneita kuusia talvella 2022–2023. Metsätyönä kaadettavia puita ei voi luovuttaa polttopuiksi kuntalaisille.

Muista tehdä kompostointi-ilmoitus asuinkiinteistöllä tapahtuvasta kompostoinnista

Asukkaiden on jätelain muutoksen vuoksi tehtävä ilmoitus keittiössä syntyvän biojätteen kompostoinnista. Keravalaiset tekevät ilmoituksen Kiertokapulan asiakasnetistä löytyvällä sähköisellä lomakkeella.

Miljoona euroa virtuaalimuseohankkeelle

Pohjois-Kytömaan länsiosan omakoti- ja rivitalotontit haussa tammikuussa!

Inklusiivisuus on osa Killan koulun arkea

Killan koulussa inklusiivisuutta on pohdittu jo usean lukuvuoden ajan. Inklusiivisuudella tarkoitetaan yhdenvertaista ja syrjimätöntä sekä kaikkia osallistavaa ja mukaan ottavaa toimintatapaa. Inklusiivinen koulu on paikka, jossa kaikki yhteisön jäsenet ovat hyväksyttyjä ja arvostettuja.

Mikä muuttuu hyvinvointialueella?

Opiston toimisto lomalla 22.12.2022 - 1.1.2023

Kiitos kaikille Opiston ystäville kuluneesta vuodesta!

Koko perheen ohjelmallinen joulutapahtuma Keravalla viikonloppuna

Heikkilän kotiseutumuseon pihapiiri rakennuksineen muuntuu 17.-18. joulukuuta tunnelmalliseksi ja ohjelmantäyteiseksi joulumaailmaksi, jossa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle! Tapahtuma on avoinna lauantaina kello 10–18 ja sunnuntaina kello 10–16. Tapahtuman kaikki ohjelma on maksutonta.

Joustavaan perusopetukseen haku 16.1.-29.1.2023

​Keravan yläkouluissa tarjotaan joustavia perusopetuksen ratkaisuja, joissa opiskellaan työelämäpainotteisesti omassa pienryhmässä (JOPO) tai omassa luokassa opiskelun ohella (TEPPO). Työelämäpainotteisessa opetuksessa oppilaat opiskelevat osan kouluvuodesta työpaikoilla toiminnallisilla työmenetelmillä.