Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Keravan lukiolle on myönnetty School to Belong -sertifikaatti

18.5. Sydämessä sykkii Kerava - ilmoittaudu mukaan juhlavuoden yhteisölliseen kaupunkitapahtumaan

Kutsumme taiteilijat, yhdistykset, seurat, yhteisöt, yritykset ja muut toimijat mukaan juhlavuoden kaupunkitapahtumaan Sydämessä sykkii Kerava lauantaina 18.5. Kaupungin ydinkeskustaan sijoittuvassa koko päivän tapahtumassa juhlistetaan satavuotiasta Keravaa yhteisöllisesti ja monimuotoisesti!

Tähtiä Keravalta -ilta 20.3. kirjastolla: Taivaallinen trio Pohjolan-Pirhoset

Millaista oli 50-luvun lopun ja 60-luvun Keravalla? Muistojensa Keravasta tulevat kertomaan ja keskustelemaan Pohjolan-Pirhosen pappissisarukset Antti, Ulla ja Jukka.

Jokilaakson meluseinän rakentaminen etenee: liikenteen melu on väliaikaisesti voimistunut alueella

Keravan kaupunkitekniikkaan on tullut kaupunkilaisilta palautetta siitä, että liikenteen melu on voimistunut Päivölänlaakson suuntaan merikonttien asentamisen myötä.

Tule mukaan roolipelikerhoon

Keravan kirjastossa on käynnistynyt roolipelikerho, joka on kaikille avoin ja maksuton eikä siihen tarvitse etukäteen ilmoittautua.

Kerava osallistuu Rasismin vastaiseen viikkoon teemalla Kaikkien Kerava

Kerava on kaikkien! Kansalaisuuden, ihonvärin, etnisen taustan, uskonnon tai muiden tekijöiden ei tulisi koskaan vaikuttaa siihen, miten ihminen kohdataan ja millaisia mahdollisuuksia hän saa yhteiskunnassa.

Liikkuvana tapahtumatilana toimiva Energiakontti saapuu Keravalle

Keravan kaupunki ja Keravan Energia yhdistävät voimansa juhlavuoden kunniaksi tuomalla tapahtumatilana toimivan Energiakontin kaupunkilaisten käyttöön. Tämä uusi ja innovatiivinen yhteistyömalli on suunniteltu edistämään kulttuuria ja yhteisöllisyyttä Keravalla.

Hae omaehtoisen toiminnan avustusta 1.4.2024 mennessä

Keravan kaupunki rohkaisee asukkaitaan elävöittämään kaupunkikuvaa ja vahvistamaan yhteisöllisyyttä, osallisuutta sekä hyvinvointia myöntämällä avustuksia.

Nuorisokahvila Tunnelin aukioloajoissa muutoksia

Uuden ajan rakentamisen festivaali kutsuu keravalaiset neulegraffititalkoisiin

Kutsumme kaikki keravalaiset virkkaamisesta ja neulomisesta innostuneet yksityishenkilöt ja yhteisöt tekemään neulegraffiteja eli julkiselle paikalle kiinnitettäviä neuleita.

Kasvatuksen ja opetuksen toimialajohtaja Tiina Larsson siirtyy toisiin tehtäviin

Syntyneen mediakohun takia Larsson ei halua jatkaa nykyisessä tehtävässään. Larssonin pitkäaikaista kokemusta ja osaamista tullaan jatkossa hyödyntämään Keravan kaupungin tiedolla johtamisen prosessien kehittämisessä. Päätös on tehty hyvässä yhteisymmärryksessä osapuolten kesken.

Keravanjoen tulevaisuus maisema-arkkitehdin näkökulmasta

Aalto-yliopiston diplomityö on rakentunut vuorovaikutuksessa keravalaisten kanssa. Tutkielma avaa kaupunkilaisten toiveita ja kehittämisideoita Keravanjokilaakson suhteen.