Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen järjestäminen ukrainalaisille lapsille Keravalla

Puurakentaminen kiinnostaa asuntomessurakentajia Keravalla

Asuntomessut järjestetään Keravalla Kivisillan alueella kesällä 2024. Messualueen tontit olivat haettavana 1.3. ̶ 1.4.2022. Tarjolla oli 13 erillistalotonttia ja lisäksi tontteja, jotka mahdollistavat esimerkiksi rivitalon tai kaupunkipientalon rakentamisen.

Kerava varautuu ukrainalaisten vastaanottamiseen

Kerava vastaanottaa Ukrainan pakolaisia

Keravan kaupunki on ilmoittanut maahanmuuttovirastolle ottavansa vastaan 200 ukrainalaista pakolaista. Keravalle saapuvat pakolaiset ovat sotaa pakenevia lapsia, naisia ja ikäihmisiä.

Keravan kaupungille uudet verkkosivut

Keravan kaupungille tehdään tänä vuonna uudet verkkosivut. Sivusto uudistetaan kokonaan niin ulkoasultaan kuin tekniseltä toteutukseltaan paremmin keravalaisten tarpeita vastaaviksi. Sivuston visuaalinen ilme tulee olemaan linjassa kaupungin uuden ilmeen kanssa.

Kerava tukee Ukrainaa eurolla per asukas

Keravan kaupunki tukee Ukrainaa lahjoittamalla euron jokaista kaupungin asukasta kohden maassa tehtävään kriisityöhön. Avustuksen suuruus on yhteensä 37 243 euroa.

Kerava seuraa Ukrainan tilannetta

Keravan kaupunki valittu mukaan Voimaa vanhuuteen -ohjelmaan

Keravan brändi ja visuaalinen ilme uudistuvat

Suuntaviivat Keravan brändin kehittämiseksi ovat valmistuneet. Kaupunki rakentaa brändiään jatkossa vahvasti tapahtumien ja kulttuurin ympärille. Brändiä, eli kaupungin tarinaa tuodaan näkyväksi rohkean uuden visuaaliseen ilmeen kautta, joka tulee näkymään monella eri tavalla.

Päiväkoti Konstin kuntotutkimukset valmistuneet: ulkoseinärakennetta korjataan paikallisesti

Osana kaupungin omistamien kiinteistöjen ylläpitoa tehdyt koko päiväkoti Konstia koskevat kuntotutkimukset ovat valmistuneet.

Kanniston koulukiinteistön kuntotutkimukset valmistuneet: ilmanvaihtojärjestelmä nuohotaan ja säädetään

Osana kaupungin omistamien kiinteistöjen ylläpitoa tehdyt koko Kanniston koulukiinteistöä koskevat kuntotutkimukset ovat valmistuneet. Kaupunki tutki kiinteistön kuntoa rakenneavauksien ja näytteenottojen sekä jatkuvatoimisen olosuhdeseurannan avulla. Kaupunki selvitti myös kiinteistön ilmanvaihtojärjestelmän kunnon.

Savion koulun kuntotutkimukset valmistuneet: ilmanvaihtojärjestelmä nuohotaan ja ilmamääriä säädetään vuonna 2021, muita korjauksia tehdään korjausohjelman mukaisesti

Osana kaupungin omistamien kiinteistöjen ylläpitoa tehdyt Savion koulun koko kiinteistöä koskevat kuntotutkimukset ovat valmistuneet. Kaupunki tutki koulukiinteistön kuntoa laajojen kuntotutkimusten sekä jatkuvatoimisen olosuhdeseurannan avulla.