Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Reflektor Kerava 100 Special tuo valoa tammikuun iltoihin

Audiovisuaalisen taiteen festivaali Reflektor juhlistaa 100-vuotiasta Keravaa. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma on helppo tapa nauttia taiteesta. Reflektorin edellisvuosien tapahtumat esimerkiksi Vantaalla houkuttelivat tuhansia kävijöitä ihastelemaan valo- ja ääniteoksia. Myös Keravalle odotetaan runsaasti väkeä.

Nuorisovaltuusto aloitti vuotensa perehdytyksen muodossa

Keravan nuorisovaltuustovuosi 2024 on pyörähtänyt käyntiin, kun uuden kokoonpanon saanut nuva vietti perehdytysviikonloppua 13.-14.1.2024.

Kaavoituskatsaus 2024 on julkaistu – lue lisää ajankohtaisista kaavahankkeista

Kerran vuodessa laadittavassa kaavoituskatsauksessa kerrotaan Keravan kaupunkisuunnittelun ajankohtaisista hankkeista. Tänä vuonna on käynnissä useita mielenkiintoisia asemakaavahankkeita.

Kevään maksuttomat verkkoluentokatsomot kirjaston Satusiivessä

Jäteastioiden tyhjennyksissä viivästyksiä – missä vika?

Jätteiden kuljetuksessa on esiintynyt viime aikoina viivästyksiä, mikä on aiheuttanut harmitusta asukkaiden keskuudessa. Viivästykset ovat koskeneet niin tiettyjä alueita kuin jätejaekohtaisia astioita.

Lisätietoa Keravan kaupungin lakipalveluihin liittyvistä hankinnoista

Helsingin Sanomat julkaisi 18.1.2024 uutisen, jossa käsiteltiin Keravan kaupungin tekemiä lakipalveluhankintoja. Kaupunki haluaa korostaa tapauksen poikkeuksellisuutta.

Pohjois-Ahjon risteyssilta uusitaan: Porvoontie katkaistaan liikenteeltä 22.1.2024 klo 9

Pohjois-Ahjon risteyssillan uusimistyöt aiheuttavat muutoksia ajoneuvoliikenteelle. Porvoontien liikenne katkaistaan ja ohjataan kiertotielle ensi viikon maanantaista lähtien.

Juhlavuonna kerätään Keravaan liittyviä tarinoita ja muistoja

Kerro meille Keravasta! Keravan 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi keräämme Keravaan liittyviä muistoja ja tarinoita julkaistavaksi kaupungin verkkosivuilla ja somekanavissa.

Joustavaan perusopetukseen haku 15.1.-11.2.2024

Keravan yläkouluissa tarjotaan joustavaa perusopetusta, jossa opiskellaan työelämäpainotteisesti omassa pienryhmässä (JOPO-luokka). Työelämäpainotteisessa opetuksessa oppilaat opiskelevat osan kouluvuodesta työpaikoilla toiminnallisilla työmenetelmillä.

Muutoksia kirjaston e-aineistoissa

Kirkes-kirjastojen e-aineiston valikoima muuttuu vuoden 2024 alussa.

Kevään lukukausi käynnistymässä, tule mukaan!

Kerava oli ehdolla Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi Urheilugaalassa

Kerava oli hyvin esillä valtakunnallisessa Urheilugaalassa 11.1.2024. Kerava pääsi kärkikolmikkoon kisassa Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi yhdessä Kalajoen ja Porin kanssa. Urheilugaalan raati valitsi voittajaksi Porin.