Lähde ihastelemaan vaaleanpunaista kukkamerta Keravan kirsikkapuukierrokselle

Kirsikkapuut ovat puhkemassa kukkaan Keravalla. Keravan kirsikkapuukierroksella voit nauttia omaan tahtiin kirsikkapuiden loistosta joko kävellen tai pyörällä.

Kävelyreitin pituus on kolme kilometriä, ja reitti kiertää ympäri Keravan keskustaa. Pyöräreitin pituus on 11 kilometriä, ja siihen voi lisätä myös ylimääräisen 4,5 kilometrin lenkin. Kirsikkapuukierroksen aloitus- ja lopetuskohdan voit itse valita kierroksen varrelta.

Kierroksen aikana voit pysähtyä haluamissasi paikoissa ja kuunnella kymmenen kierrosta varten nauhoitettua tarinaa hanamista, japanilaisesta kulttuurista ja kirsikkapuiden kukintaan liittyvistä perinteistä. Löydät kierroksen kartan, valmiit hanamitarinat ja soittolistat kaupungin verkkosivuilta: kirsikkapuukierros.

Useimmat Keravalle istutetut kirsikkapuut ovat rusokirsikoita. Rusokirsikan lisäksi Keravalla kukkivat myös pilvikirsikkapuut, jotka näyttävät kukkaloistossaan valkoisilta poutapilviltä.

Jaa tunnelmasi sosiaalisessa mediassa

Jaa tunnelmasi kirsikkapuiden katveesta aihetunnisteella #KeravaKukkii ja merkitse kaupunki kuviisi Instagramissa @cityofkerava ja Facebookissa @keravankaupunki. Jaamme kaupunkilaisten kuvia kukkaloistosta Facebookissa ja Instagramissa.