Uusi Vapaa-aika Keravalla -esite tarjoaa keravalaisille ideoita monipuoliseen vapaa-ajan viettoon

Keravan kaupungin uusi Vapaa-aika Keravalla -esite sisältää monipuolista ohjelmaa vapaa-ajan viettoon Keravalla koko kevääksi. Kuntalaiset saavat esitteestä tietoa esimerkiksi taide- ja museokeskus Sinkan, Keravan kaupunginkirjaston, liikuntapalveluiden ja Keravan Opiston tarjonnasta keväällä 2023. Esite tarjoaa myös vinkkejä kulttuuritapahtumista kiinnostuneille sekä nuorten vapaa-ajan viettoon.

”Kaupunki ei ole enää vain tuotantolaitos vaan myös alusta kaupunkilaisten tekemiselle ja itsensä toteuttamiselle. Tuemme osallistumista paitsi opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksilla, myös tapahtumilla ja avustuksilla”, toteaa vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialajohtaja Anu Laitila esitteen pääkirjoituksessa.

Vapaa-aika Keravalla -esite jaetaan kaikkiin keravalaisiin koteihin 7.12. alkaen. Paperisen esitteen voi myös hakea Keravan kirjastosta, Keravan asiointipisteestä, taide- ja museokeskus Sinkasta tai isoimmista marketeista 8.12. alkaen.

Esitteeseen voi myös tutustua sähköisesti: Opi, näe ja koe: vapaa-aika Keravalla kevät 2023 (pdf)

Ilmoittautumiset Opiston ja Liikuntapalveluiden kursseille alkavat torstaina 15.12. klo 12. Silloin kannattaa olla nopea, sillä osa kursseista täyttyy minuuteissa. Moniin kursseihin voi kuitenkin ilmoittautua vielä kurssin alkuun asti.